Zgrozio ju je ulet

Ella Dvornik objavila vulgarne poruke koje dobiva "Dobro da ne dejtam u ovom desetljeću"

Foto: instagram
1/6
11.11.2021.
u 22:40

Dotični pratitelji prvo joj je napisao da je lijepa, potom ju je pitao što radi, a onda su uslijedile nimalo ugodne poruke koje je podijelila sa svojih preko 500 tisuća pratitelja.

Ella Dvornik koju na Instagramu prati preko 500 tisuća pratitelja odlučila je podijeliti vulgarne poruke koje je dobila od jednog muškarca.

Dotični pratitelji prvo joj je napisao da je lijepa, potom ju je pitao što radi, a onda su uslijedile nimalo ugodne poruke: "Tebe treba j***** i kraj" i "Pokaži sisu". Sa sličnim porukama javne ličnosti susreću se gotovo svakodnevno.

Uz screenshot kratko je napisala: "Dobro da ne dejtam u ovom desetljeću. Moja sućut cure"- napisala je Ella koju je sadržaj poruka zgrozio.

Foto: Instagram

Inače, Ella se u proteklih nekoliko mjeseci ozbiljno uhvatila vježbanja, pa je odlučila pokazati rezultate koje je postigla redovitim odlascima u teretanu gdje se pridržava uputa svoje trenerice. 

- Nisam vas htjela zamarati na feedu s ovim, pa ste sve uglavnom pratili preko storija, al evo htjela sam se osvrnuti pa par stvari. Mislim da je lakše ovdje da ne pišem svakome posebno. Mnogo vas šalje podršku i lijepe riječi, i hvala vam na tome jer se zaista trudim i slušam upute i uporna sam al mnogi mi isto tako pišu da pretjerujem itd itd. Pa evo da vam objasnim što se tu dešava. Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bi izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu- napisala je Ella uz fotografiju, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji koji su ju pohvalili.

VIDEO Nakon voditeljskog gafa u esmiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije