Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predivna trudnica

Iva Jerković pokazala kako izgleda malo prije poroda: 'Ne mogu sama sebe prepoznati'

Foto: Instagram
1/7
08.01.2020.
u 18:20

Bivša manekenka i poduzetnica uskoro će na svijet donijeti svoje prvo dijete s dugogodišnjim partnerom Josipom Antićem.

Jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković uskoro će po prvi puta postati majka. Ovog proljeća Iva i njezin dugogodišnji partner Josip Antić postat će roditelji djevojčice.

Bivša manekenka i poduzetnica blista u trudnoći što potvrđuju i fotografije na njezinim društvenim mrežama. - Ne mogu sama sebe prepoznati. Ovako nisam izgledala kad sam se probudila - napisala je Iva u opisu fotografije na kojoj pozira dotjerana. Uz to zahvalila se i djelatnicama kozmetičkog salona kojeg već godinama vodi u Zagrebu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ispod fotografije zaredali su se komentari oduševljenih pratitelja. 'Nije baš ni teško najljepšu učiniti još ljepšom', 'Predivna si', 'Wow', 'Ljepoto', samo su neki od komplimenata koje su Ivi uputili pratitelji. Bivša manekenka trudnoću odlično podnosi, a to je potvrdila i nedavno u jednom od medijskih istupa.

- Super se osjećam, sretna sam i ispunjena. Sve što su mi rekli, ovo je puno bolje od svega što sam ikad čula - kazala je Iva za IN magazin.

Priznala je i kako trudnoću nije planirala- Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo i dugo zajedno i nikada ništa niti ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe - izjavila je Jerković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:55 08.01.2020.

Jerković Ivkica i Antić Jožek?! Nikad čuli za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije