Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepe vijesti

Ivana Mišura Vlaović potvrdila drugu trudnoću: 'Osjećam se dobro, sretni smo'

Zagreb: Poznati na drugoj ve?eri BIPA Fashion.hr na Zagreba?kom velesajmu
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/16
22.11.2022.
u 12:47

Manekenka i njezin suprug, bivši nogometaš Goran Vlaović čekaju drugo dijete. Prinova bi trebala doći početkom iduće godine, a trebali bi dobiti još jednu djevojčicu.

Manekenka Ivana Mišura Vlaović (33) i njezin suprug, bivši nogometaš Goran Vlaović (50) čekaju drugo dijete. Ovu vijest Ivana je potvrdila te rekla kako bi im prinova trebala doći početkom iduće godine te da se radi o djevojčici.

- Osjećam se dobro, cijela trudnoća prolazi kako treba. Svi smo sretni i u iščekivanju. Ovo će nam biti baš veseo Božić - rekla je za Story.

Inače, supružnici su 2021. godine dobili prvo dijete, kćer Vanu, a tada je Ivana otkrila kako se osjeća kao novopečena majka.

- Promijenilo se sve, ali nabolje. Uvijek je bilo dobro, ali ovo je teško opisati riječima. Normalno da katkad bude teško ustati i biti budna svaki put za nju, udovoljavati apsolutno svim željama. Osjetljivija sam majka, to mi je prvo dijete i naravno da ću reagirati na svaki plač, ali kažu mi da pazim jer djeca znaju manipulirati. Ali da, život mi se definitivno promijenio i prekrasan je - ispričala je tada Ivana.

Par je u bračnu luku uplovio 2021. godine, a Ivana je tada otkrila čime ju je bivši Vatreni osvojio. Goran je jedna vrlo dobra osoba, plemenita bih ja rekla. Ta njegova energija je zaista nešto posebno. Između ostalog je i duhovit, sad znam da je i brižan otac. Kad nekog voliš i poštuješ, kad tebe netko voli i poštuje, nema se tu što više reći! To je idealna kombinacija što mi svi tražimo – rekla je tada.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Canary Black

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije