u milanu

Knoll u drugačijem izdanju kakvo nismo vidjeli, pratitelji joj pišu: 'Uvijek prelijepa'

Manchester City v Internazionale - UEFA Champions League - Final - Ataturk Olympic Stadium
Foto: Paul Terry
1/28
21.09.2023.
u 20:32

Knoll je ovoga puta na stadion došla u sivim širokim hlačama na koje je kombinirala sivi top s drugim rukavima, a na prednjem dijelu nalazio se cif kojeg nije zakopčala do kraja pa su poglede mamile njezine obline.

Neobrađene fotke naše najpoznatije navijačice Ivane Knoll (30) koje su nastala tijekom njezinog odmora na plaži u španjolskoj Marbelli početkom mjeseca proširile su se društvenim mrežama i obišle svijet, a mnogi su komentirali kako na ovim neobrađenim fotografijama Ivanine obline izgledaju drugačije nego na fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. 

Ivana je na svojem Instagram profilu sa svojih više od 3 milijuna pratitelja dijeli uglavnom vruće fotografije. Osim svojih vrućih izdanja, pokazuje i s kim se zabavlja i druži, a sada je podijelila još jednu sličnu fotografiju.

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

Manchester City v Internazionale - UEFA Champions League - Final - Ataturk Olympic Stadium
1/16

Ivana je podijelila niz fotografija u kojima je otkrila kako se nalazi na stadionu u Milanu. Naime, došla je kako bi ispratila utakmicu Lige prvaka, a sve je iznenadio njezin potpuno drugačiji modni odabir. Knoll je ovoga puta na stadion došla u sivim širokim hlačama na koje je kombinirala sivi top s drugim rukavima, a na prednjem dijelu nalazio se cif kojeg nije zakopčala do kraja pa su poglede mamile njezine obline. Kosu je raspustila, a kao modni dodatak nosila je crnu torbicu i zlatni lančić oko vrata.

Ovo izdanje potaknulo je brojne komplimente, a pratitelji nisu isticali razliku u njezinom modnom odabiru. "Prekrasna", "Goriš", "Uvijek prelijepa", "Kriva strana Milana", "Atraktivna dama", pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Podsjetimo, Ivana je puno pozornosti privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije u oskudnim navijačkim izdanjima obilazile svijet.

Nakon što se vratila iz Katara, Ivana nije stala s atraktivnim objavama, nakon prvenstva otišla je u Miami gdje je radila na promociji svoje linije, a tamo se i družila s nekim poznatim licima. tijekom ljeta odmarala je u Grčkoj i Španjolskoj odakle je također dijelila brojne fotografije.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Promocija knjige Aleksandra Stankovića

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Carbonado
Carbonado
21:31 21.09.2023.

Nakon naporna rada i nadomak otkrića motora pogonjenog vodikom ova vrhunska fizičarka našla je malo vremena za odmor u Milanu. Uzdanica hrvatske i svjetske znanosti, zasigurno će ostaviti neizbrisiv trag u povijesti čovječanstva, a njezino ime spominjati će se uzz Einsteinovo, Teslino, Newtonovo, Faradayevo, Bohrovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije