oglasila se

Lanu Jurčević pratitelj napao nakon statusa o potresu: Ne budite jalni i ogorčeni!

Foto: Instagram screenshot
1/9
28.12.2020.
u 20:30

Lanu je potres jako uplašio što je podijelila sa svojim pratiteljima na drušvenim mrežama.

O snažnom potresu koji je danas pogodio Sisak i Petrinju, a osjetio se i u drugim dijeloviima Hrvatske oglasila se i pjevačica Lana Jurčević. Lanu je potres jako uplašio što je podijelila sa svojim pratiteljima na drušvenim mrežama.

"Skakala sam iz aviona, ronila s bocama, skakala s 15 m na glavu u more, vozila se na 'najgorim' rollercoasterima, imala posla s luđacima i stalkerima, nema šta nisam. Ali brate kad zatrese potres, nije mi dobrooooo. Taman se smirilo bilo.. i ajmoooo opetttt, sad opet smirivanje tla mjesecima. Jeste vi osjetili?", napisala je Lana i nakon toga postavila pitanje pratiteljima. 

Foto: Instagram screenshot

"Kad krene trest, dal se u prvih par sek osjeti odmah njegova finalna snaga ili se može povećavati? Jer ja stanem pa čekam i razmišljam hoće li jače od ovog kako je krenulo. Seizmolozi javite se" stoji u objavi. 
Brzo se javio i pratitelj koji je odlučio prozvati pjevačicu zbog stila života. 

"Nije tebi loše... Il to FB laže ili živiš idilično", proučio je.

"Laže laže", kratko mu je odgovorila Jurčević

No, brzo se našla i pratiteljica koja je Lanu odlučila braniti.

"Ne budite jalni i ogorčeni! Stres je stres imao ili ne para i koliko god lagodno živio! Niste u tuđoj koži da znate kako se netko nosi s bilo čime u životu i šta prolazi. Ovo su stvari i događaji koji ne gledaju kako je netko živio ili kako sada živi! Svi smo mi maleni pred prirodom" napsiala je. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

TO
Tomi
21:03 28.12.2020.

Vrh novinarstva,zamisli zavrsis za novinara i onda moras o ovome pisati ,pa rađe bi kopao kanale ,netko da me netko ovako slomi

VI
Vito
07:11 29.12.2020.

Baš lijepo što je toliko toga preživjela u svom životu. Boji se potresa pa što. Ako joj treba pomoći može otići u Japan, ili u San Francisko pa živjeti iznad trešnje svaki dan kako bi se naućila što znači potres i živjeti svakodnevno s potresima. Nije lako nama kojima se trese svakih tridesetak godina. Pitajte Japance, Filipince, može i Sicilijance ili Napolitanke kako je njima živjeti pored redvnih vulkanskih ptresa. Nama nije svejedno, jer nismo naučeni na nešto takvo. Dodajte tome i loše poslovanje države kojoj trebaju novci, a ne zaposleni ljudi, evo stresa u prekoračenim količinama.

Avatar IvanR
IvanR
21:17 28.12.2020.

Star ali unosan zanat. Ženski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije