"Neprepoznatljiva"

Madonna (63) pozirala u toplesu, fanovi nisu oduševljeni: 'Više ne izgleda kao ista osoba'

Foto: Instagarm
1/10
12.02.2022.
u 16:14

Američka pjevačka diva Madonna (63) ne prestaje objavljivati provokativne fotografije na društvenim mrežama pa je tako obožavatelje sada počastila fotografijom u toplesu no sudeći po komentarima, nisu svi oduševljeni novim izgledom kraljice popa.

Američka pjevačka diva Madonna (63) ne prestaje objavljivati provokativne fotografije na društvenim mrežama pa je tako obožavatelje sada počastila fotografijom u toplesu no sudeći po komentarima, nisu svi oduševljeni novim izgledom kraljice popa. 

"Stvarno? I Madonna izgleda kao sestre Kardashian", "Više ne izgleda kao ista osoba", "Što joj se dogodilo?", "Samo prestani", "Ove fotografije su jednostavno užasne", "Kako tužno", "Neprepoznatljiva", samo je dio komentara no ima ih onih koji su oduševljeni pa joj pišu da izgleda ‘božanstveno’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Madonna je nedavno pozirala u upečatljivoj modnoj kombinaciji ispred automobila i dnevnom boravku, a fotografije nisu nimalo oduševile američkog glazbenika Nellyja (47) koji je ispod objave ostavio komentar.

-Neke stvari bi jednostavno trebale ostati pokrivene- napisao je reper s kojim su se složili i brojni obožavatelji. Pjevačica je krajem prošle godine u podužem opisu prozvala Instagram nakon što su joj uklonili fotografije, a izrazila je žaljenje na pravila koja nameću društvene mreže.

-Ljuti me što živimo u društvu u kojem svaki centimetar ženskog tijela može biti pokazan osim bradavice. Kao da je to jedini dio ženske anatomije koji se može seksualizirati. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može biti erotična. Što je sa ženskom stražnjicom koja više nigdje nije cenzurirana? Zahvalna sam što sam uspjela zadržati zdrav razum kroz četiri desetljeća cenzure, seksizma i mizoginije.- napisala je među ostalim Madonna, a pratitelji su u komentarima pisali poruke podrške.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

 

Ključne riječi

Komentara 1

H6
h6hpcffqnm
19:21 12.02.2022.

Užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije