Konačna odluka

Maria Shriver predala papire za razvod od Schwarzeneggera

Maria Shriver
Pixsell
02.07.2011.
u 14:07

Nepomirljive razlike, razlog su zbog kojeg se Maria odlučila na ovaj korak, muževu prevaru i izvanbračno dijete nije spominjala kao uzrok ove situacije

Maria Shriver odlučila je okrenuti novu stranicu u svom životu a na njoj mjesta za supruga Arnolda Schwarzeneggera više nema. Kako javlja časopis People bivša prva dama Kalifornije sudu je predala papire za razvod od poznatog glumca. Nepomirljive razlike, razlog su zbog kojeg se Maria odlučila na ovaj korak, muževu prevaru i izvanbračno dijete nije spominjala među razlozima zbog kojih se želi rastati. Zatražila je da se podijeli skrbništvo nad njihovo dvoje maloljetne djece Patricka (17) i Christophera (13) te da Arnie plaća alimentaciju. Par ima još dvoje djece Katherine (21) i Christinu (19).

Kada je saznala da je njen suprug napravio dijete njihovoj kućnoj pomoćnici u početku se dvoumila treba li zatražiti razvod ali na kraju nije mogla više suzdržati bijes prema suprugu jer nikada za taj preljub nije optuživala kućnu pomoćnicu nego je krivnju svalila na supruga jer joj je uvijek govorio kako mu je navažnije zaštititi obitelj i biti iskren prema njima.

Komentara 1

OB
-obrisani-
02:59 03.07.2011.

Eh pa hebi ga kad Schwarzenegger cesto razmislja onom drugom glavom ,kao i mnogi muskarci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije