mali navijači

Mislav Oršić objavio fotografiju svojih sinova pa sve nasmijao jednim detaljem: 'Made in Korea'

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije u Rijadu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
25.11.2022.
u 18:04

Na fotografiji njegovi sinovi Manuel i Ivano zajedno prate utakmicu Južne Koreje i Urugvaja, a u opis fotografije kratko je dodan natpis ''Made in Korea'' uz starijeg sina.

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Dinama Mislav Oršić odvojen je od obitelji zbog Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, no pratitelje je nasmijao novom objavom, fotografijom koju mu je iz njihovog doma u Zagrebu poslala supruga Suzana.

Na fotografiji njegovi sinovi Manuel i Ivano zajedno prate utakmicu Južne Koreje i Urugvaja, a u opis fotografije kratko je dodan natpis ''Made in Korea'' uz starijeg sina.

Naime, Mislav je sezonu 2017./18. proveo igrajući za tamošnji nogometni klub Ulsan Hyundai, a s njim je bila i supruga Suzana.

Foto: Instagram
 -Odlazak u Koreju bio je pun pogodak. Na početku nije bilo jednostavno, ali supruga Suzana i ja brzo smo se prilagodili. Najteže mi je na početku bilo zbog hrane. Šest mjeseci nisam htio jesti njihovu hranu, ali onda kad sam malo-pomalo kušao njihove specijalitete, oduševio sam se novim okusima i sada mi nedostaje ta hrana. U Zagrebu ima jedan korejski restoran, ali moram priznati da ti umaci i jela nisu ni blizu onome što sam jeo u Koreji - rekao je nogometaš u intervjuu za Večernji list.

Odlazak u Koreju nije označio samo promjenu mjesta boravka i novi klub, odlučio se tada na još jedan važan korak u životu-  vjenčanje. Sa Suzanom je u vezi od srednjoškolskih dana i ona mu je najveća podrška od prvog kluba za koji je službe- no zaigrao pa je vjenčanje bilo logičan slijed. – Dugo smo već bili zajedno, ali odlazak u Koreju je u svakom slučaju ubrzao tu odluku. Zapravo je Koreja odigrala bitnu ulogu u našim životima, tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i, moram reći, da nam je na kraju život u Koreji bio odličan -prisjetio se nogometaš.

Mislav i Suzana u Zagreb su se vratili 2018. godine prije rođenja sinčića Manuela, a razlog je bio dolazak u Dinamo.
Ponuda iz Dinama došla je u pravom trenutku i sve se dobro poklopilo, povratak u Zagreb odigrao se taman uoči termina za rođenje njihova sina.

-Sretni smo što smo opet u Zagrebu. Ne razmišljam sada što dalje, ni što ću raditi kad završim profesionalno igranje, ali siguran sam da će biti nešto vezano za nogomet – kaže Mislav koji je nakon sina Manuela dobio i Ivana. Njih dvojica su mu uz suprugu najveća podrška. 

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije