VEČERA ZA 5

Najkritičniji član zagrebačkog tjedna kuha danas: 'Dosta me naljutio, primijetila sam da kalkulira'

Foto: RTL
1/11
25.10.2024.
u 12:08

Pobjeda mi je bitna, nisam se prijavio da sudjelujem ili upoznam nove prijatelje, iako je to lijepo, nego idem po pobjedu“, ambiciozno kaže Marko.

Dvadesetsedmogodišnji stolar Marko Ravlić zatvorit će zagrebački tjedan 'Večere za 5'. Marko će Silvanu, Andreu, Anastaziju i Laru ugostiti u svom domu u Sesvetama. „Za sebe bih rekao da sam dobra osoba, vesela, radosna“, kaže Marko. Na prijavu su ga potaknuli prijatelji, ali, kako kaže, lako je pristao i nije trebalo puno nagovaranja.

„Pobjeda mi je bitna, nisam se prijavio da sudjelujem ili upoznam nove prijatelje, iako je to lijepo, nego idem po pobjedu“, ambiciozno kaže Marko.

„Večera će biti vesela, smijat ćemo se, družit ćemo se. Najest ćemo se mesine, nećemo ostati gladni“, najavljuje mladi stolar.
„Iskreno ne bih ga puno komentirala, dosta me jučer naljutio. Primijetila sam da kalkulira to mi se ne sviđa“, komentirala je Andrea, a Silvana dodala: „Marko mi se čini otvoren, komunikativan i veseo, ali kako se tjedan bliži kraju čini mi se da nije skroz iskren.“
Na Markovom popisu namirnica našli su se miješano meso, kiselo vrhnje, šampinjoni, lungić, kobasica, keksi i sladoled.

„Čini mi se to sve skupa puno, kalorično, jako, muški“, komentirala je Silvana, a Andrea dodala: „Ništa od sastojaka mi nije da kažem 'vau', ali zanima me način na koji će on to pripremiti.“

Novu epizodu 'Večere za 5' ne propustite danas na RTL-u od 17.50! Epizoda je dostupna na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina

1/43
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije