Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremne su

Najpoznatije hrvatske navijačice pokazale kako dočekuju Euro, sve pršti od kockica

Foto: Instagram
1/10
14.06.2024.
u 14:01

Nogometna priredba neće proći bez uobičajenog navijačkog folklora, koji će i ovaj put predvoditi osebujna galerija domaćih ljepotica.

I dok fanovi diljem Europe i svijeta odbrojavaju posljednje sate do početka još jednog nogometnog ludila, poznate domaće navijačice također prolaze kroz svoje završne pripreme. Da su svi navijački rekviziti spremni, dokazuju najnovije objave na društvenim mrežama, gdje se atraktivne štovateljice hrvatske nogometne reprezentacije mogu pohvaliti stotinama tisuća pratitelja.

Među prvima navijački je outfit pokazala Magdalena Keškić, koje se upućeniji sjećaju s posljednjeg Svjetskog prvenstva u Katru. Hrvaticu s njemačkom adresom na Instagram profilu prati više od 300 tisuća ljudi, a ona ih je počastila fotografijama u minijaturnom kupaćem kostimu koji krase prepoznatljive crveno-bijele kockice, dok je obraz ukrasila hrvatskom zastavom. Ipak, najveću pozornost privukli su njezini nokti, koje je obojila u grb Hrvatskog nogometnog saveza, hrvatskim bojama, ali i desetkom koju nosi njezin omiljeni igrač Luka Modrić. "Sad sam 120 posto spremna", stavila je u opisu objave.

Inače, Magdalena je na posljednjem velikom natjecanju prvo ispratila nastupe naših reprezentativaca u skupini, nakon čega se vratila svojoj kući u Mannheim te se vratila u Dohu na utakmicu polufinala protiv Argentine. Iako odvažna crnka izabranicima Zlatka Dalića nije donijela sreću, s Bliskog Istoka nosi pozitivne dojmove, o kojima je govorila i za Večernji: "Bila sam jako uzbuđena tijekom prošlih utakmica vatrenih, obožavam navijati za naše igrače. Oduševili su me Livaković i Gvardiol, a Juranović je bio sjajan protiv Brazila", kazala je. 

VEZANI ČLANCI:

   

Kako sada stvari stoje, jedina od navijačica koja će Europsko prvenstvo pratiti na licu mjesta jest i ona najpoznatija – Ivana Knoll, koja je u navijačke vode uplovila tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, a svjetsku slavu stekla u Katru 2022. Na novim fotografijama dugonoga crnka pozira ispred poprišta subotnjeg otvaranja prvenstva za vatrene, a na sebi nosi sivu trenirku i kockasti topić s dugim rukavima koji više otkriva nego pokriva. Svoje pratitelje tražila je da prognoziraju pobjednika te poručila: "Mi smo spremni", uz priloženo srce. Pritom su je brojni fanovi upitali za zajedničku sliku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) 

Knoll je već prošetala Berlinom, a uspjela se i požaliti pratiteljima na društvenim mrežama da joj smještaj u glavnom njemačkom gradu nije po volji. Ivana je odsjela u jednom hotelu i otkrila da noćenje plaća 650 eura. No, smatra da je sve preskupo i opisala je na koje je sve probleme naišla.

"Samo za mene košta 650 eura noć", napisala je i napomenula da je voditelj hotela nepristojan. Knoll se također pohvalila da je kupila karte za sve tri utakmice naše reprezentacije u skupini: "Idem na Euro i kupila sam sve karte. Ne poklanja mi ih ni HNS ni itko drugi, a nikada i nisu. Vidimo se na svim utakmicama", odbrusila je dušobrižnicima Knoll Doll.

GALERIJA: FOTO Knoll se uskoro vraća na tribine! Pogledajte neka od najboljih izdanja zanosne navijačice vatrenih

1/27

Dodajmo da je Ivana nakon katarske avanture na Instagramu dosegla više od tri milijuna pratitelja, a svoju popularnost odlučila je kapitalizirati odlaskom preko Atlantika, gdje u potrazi za američkim snom gradi karijeru DJ-ice. Svjetla Hollywooda ipak nisu omela bivšu misicu, porijeklom iz Čapljine, da još jednom povede navijanje.

Na prvo ovogodišnje navijačko izdanje fanovi još čekaju i bujnu Slavonku Claudiju Rivier, koja je prošle godine u ovo vrijeme objavila fotografiju u oskudnom badiću s kockicama, pored koje je znakovito napisala: "Znate koje je vrijeme..." Fotografija broji više od 10 tisuća lajkova.  

VIDEO: Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

 

   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije