Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugogodišnje prijateljstvo

Nina Badrić pokazala prijateljicu iz osnovne škole: Znamo se otkako sam razred nasmijavala imitacijama

Split: Treća večer Melodije Jadrana: Večer novih pjesama
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
26.11.2023.
u 22:00

Nema društvene mreže, moj svijet joj je ok samo zato jer sam ja u njemu al uvijek kaže; ”ja tu niš ne kužim tko tu koga", opisala je svoju prijateljicu poznata pjevačica

Nina Badrić obožavateljima na Instagramu pokazala je tko je njezina prijateljica od prvog razreda osnovne škole te je ispričala kako izgleda njihovo prijateljstvo od sedme godine do danas. 

- Prija koja je prija od 7 godine života pa sad vi računajte koliko dugo smo prije. Nema društvene mreže, moj svijet joj je ok samo zato jer sam ja u njemu al uvijek kaže; ”ja tu niš ne kužim tko tu koga”. Naravno ja sam joj najbolja pjevačica još iz osnovnjaka dok sam zabavljala razred svojim imitacijama profesora i prijatelja i krala nam vrijeme da ne pišemo testove, al kad Doris pjeva svi za priju padamo u drugi plan. Veli prija “idemo na Dorisku?” Nego što nego idemo i iz sveg glasa pjevamo onu našu…a moju ljubav uzeli i potrošili krivi ljudi - napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj je sa svojom najboljom prijateljicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

U komentarima su joj pratitelji napisali kako su baš divne te da je pravo prijateljstvo neprocjenjivo. Prije nekoliko dana Nina je razveselila sve svoje obožavatelje kada im je na društvenim mrežama najavila da će u 2024. godini objaviti novi album koji su svi priželjkivali. - Bit’ će nešto i od mene (čitaj novi album) u 2024-oj. Ajde Nina vrime je - napisala je Nina. Ova informacija je razveselila i njezinu kolegicu Jelenu Rozgu koja joj se javila u komentarima i poručila: E to čekam Ninočka!

Dok marljivo radi na pjesmama za novi album, Nina se prisjetila i svog velikog hita "Dodiri od stakla" i otkrila je publici što joj je uvijem misao vodilja kada stvara nove pjesme.  - Na današnji dan prije točno 15 godina objavila sam pjesmu "Dodiri od stakla". Dok radim novi album i neke nove pjesme uvijek se vodim istom mišlju… Da to budu pjesme koje će trajati i koje će generacije voljeti i nositi u srcu. Volim vas i beskrajno sam zahvalna što zajedno zrelimo (jer mi ne starimo ) - napisala je Nina. 

VIDEO Sandra Perković o nadolazećem vjenčanju: 'Tko zna, možda Edis postane Edis Perković'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije