Za ljubav

Nova tetovaža na ruci Angeline Jolie posvećena je Bradu Pittu

depp (1)
Pixsell
12.05.2011.
u 16:07

Glumica je na mjesto na kojem su već istetovirane koordinate mjesta rođenja djece dodala i koordinate rodnog mjesta nevjenčanog supruga

Angelina Jolie “dodala je” i životnog partnera Brada Pitta tetovažama na svojoj lijevoj ruci.

Naime, glumica koja na filmskom festivalu u Cannesu promovira animirani film “Kung fu panda 2” novinarima je priznala da nova tetovaža dodana tetovažama koordinata rodnih mjesta njezinih šestero djece nije posvećena novom djetetu koje eventualno planira  posvojiti, kako se nagađalo u medijima, nego njezinu nevjenčanom suprugu.

– Da je netko pažljivije čitao istetovirane longitude i latitude, shvatio bi da su to koordinate Shawneeja u Oklahomi gdje je rođen moj Brad – kazala je glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije