Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Pamela Ramljak objavila fotografiju i otkrila: 'Ova žena bila je puna nesigurnosti i anksioznosti'

Foto: Instagram screenshot
1/11
03.11.2022.
u 19:00

Pamela Ramljak na svom je Instagram profilu podijeila fotografiju iz prošlosti. Iako je prošlo 17 godina od nastanka te fotografije, ona izgleda kao da je prošlo puno manje, a brojni pratitelji složn su kako se nije mnogo promijenila.

Pjevačica i članica grupe Feminnem, Pamela Ramljak (42) podijelila je fotografiju ''iz arhive''. Kako je otkrila, fotografija je nastala kada je imala 25 godina, a iako je od tada prošlo dosta vremena brojni pratitelji složili su se kako se nije mnogo promijenila.

-Pamela, 25.g. Da mi je sadašnju ženu psihički i ove godine...A ova bila puna nesigurnosti, anksioznosti i svega. Eh živote - napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u kratkoj crnoj haljinici koja na sebi ima cvjetne detalje i cipelama na petu. Ispod fotografije ubrzo su se nanizali brojni komplimenti pratitelja, a javile su se i brojne kolegice među kojima su Nika Antolos, Žanamari i Lea Mijatović.

''Ista si, samo što si sada mudrija, radosnija i ispunjenija'', ''Ajme koja zgodna djevojčica'', ''Kao vino'', ''Barbika'', ''Prelijepa'', ''Wow'', ''Odlično'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, grupa Feminnem ljetos se vratila na domaću scenu nakon punih deset godina stanke, a nakon pjesme “Zajedno”, nedavno je predstavila i moćnu baladu “Ima li nas sutra” koju su napisali hitmejkeri Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Snimile su i atraktivan spot u kojemu nose haljine koje podsjećaju na vjenčanice.

Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos prijašnjih su godina nastupale solo i u drugim projektima, a povratak u Feminnem bila im je želja posljednjih godina.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije