u krugu obitelji

Poznati Hrvati pratiteljima čestitali Uskrs, evo kako provode blagdansko vrijeme

Foto: Instagram
1/7
17.04.2022.
u 12:03

Brojni poznati Hrvati na Instagramu su uputili čestitke svojim pratiteljima i pokazali dio djelić blagdanske atmosfere iz svojih domova. Većina njih je odlučila Uskrs provesti u krugu obitelji, a podijeli su i svoje omiljene specijalitete, raskošno uređene stolove i pisanice.

Brojni poznati Hrvati na Instagramu su uputili čestitke svojim pratiteljima i pokazali dio djelić blagdanske atmosfere iz svojih domova. Većina njih je odlučila Uskrs provesti u krugu obitelji, a podijeli su i svoje omiljene specijalitete, raskošno uređene stolove i pisanice.

Pjevačica Pamela Ramljak na svom je Instagram storyju objavila obiteljsku fotografiju i svima poželjela sretan Uskrs, a sinoć je pokazala i kako su ukrasili pisanice.

Poduzetnica Snježana Schillinger uskrsno jutro je provela u društvu svog supruga Franza, dok je košarkašica Antonija Mišura Sandrić objavila preslatku fotografiju svoje kćeri koju je iznenadila fotografijom, a svojim pratiteljima je još ranije uputila čestitku.

Glumica Ecija Ojdanić je pozirala s uskrsnom košaricom u prirodi, a kratko je napisala ''Sretan Uskrs, dragi moji''.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput podijelila je na društvenim mrežama dio blagdanske atmosfere u svom domu. Maja je pokazala raskošno uređen uskrsni stol i preslatke obiteljske fotografije, a pažnju je opet ukrao maleni Bloom.

-Od srca vam želimo sretan i blagoslovljen Uskrs- napisala je pjevačica uz fotografija na kojima je pozirala sa suprugom Nenadom i sinčićem

Modni stilist Marko Grubnić jučer je pokazao kako se priprema za Uskrs u svom domu. Na Instagram storyju podijelio je dva videa te se pohvalio uskrsnim specijalitetom- šunkom u kruhu koju je ispekla njegova majka Branka, a sada je s pratiteljima podijelio raskošno uređen blagdanski stol prepun detalja.

-Uskrs je vrijeme radosti, budimo zahvalni za dar života i ljubav. Želim vam svima sretan Uskrs. Neka vam ovaj dan donese puno sreće u vaš život", poručio je Marko.

Majin kolega, pjevač Jacques Houdek pozirao je sa uskrsnom šunkicom i pratiteljima uputio podužu čestitku.

-Šunkica je stigla, glazba može početi! Sretan vam Uskrs, dragi moji. Uskrs je sreća, mir, ostvarenje, smisao - hvala ti, Bože, na svim blagoslovima, na daru Života u punom smislu! Radujmo se, vjerujmo, živimo jedni za druge, budimo bolji ljudi! Nek' je i više zdravoga smijeha - tu je da nas liječi i kad je najteže! Uživajmo svi u osjećaju zajedništva, mira oko blagdanskog stola i samo se volimo, puno se volimo i dijelimo sve od sebe jedni drugima. Podsjetimo se i nakon blagdana da nam tako bude lijepo svakoga dana- tu smo, živimo, darovana nam je prilika da se dignemo kad padnemo, da učimo i oživimo u djelima smisao postojanja- napisao je Houdek.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije