ples sa zvijezdama

Sandi Pego s nekoliko detalja potaknuo glasine, gledatelji uvjereni da znaju tko mu je nova mentorica

Foto: Nova TV
1/13
14.04.2022.
u 12:41

Sandi je do sada plesao s Helenom Janjušević, a sada je sa svojim pratiteljima podijelio nekoliko detalja o svojoj novoj mentorici te ih zamolio da pogode o kome se radi.

Sandi Pego, influencer kojeg gledatelji Nove TV trenutno mogu gledati u showu 'Ples sa zvijezdama' na svojim je društvenim mrežama tražio da publika pogodi tko je njegova nova plesna partnerica. Naime, voditeljica Maja Šuput  prošli je put najavila da dolazi do zamjene parova. 

-  Zaboravite ih sada jer svi koji ostanete dobit ćete nove parove u idućoj emisiji, a o svemu će odlučivati publika - rekla je Maja, a gledatelji i natjecatelji su ostali šokirani. Sandi je do sada plesao s Helenom Janjušević, a sa svojim je pratiteljima podijelio nekoliko detalja o svojoj novoj mentorici te ih zamolio da pogode o kome se radi. Influencer je na svojem Instastoryju objavio dva detalja, a radi se o sunčanim naočalama te ruci.

Foto: Instagram screenshot
Posebno se ističu nokti plesačice, a sunčane naočale osoba je nosila na jednoj od fotografija sa svojim dosadašnjim plesnim partnerom. 

Foto: Instagram screenshot

Sudeći prema objavama na kojima nosi slične predmete, čini se da će Sandi plesati s Gabrielom Pilić, koja je u prošloj sezoni odnijela i pobjedu. Radi li se o prevari ili će Sandi plesati sa Gabrielom vidjet će se u novoj emisiji u nedjelju.

Podsjetimo, Pego je u prošloj emisiji tijekom svojeg nastupao otkrio da on i partnerica Cindy Šoštarić Hadžić čekaju prinovu. To je učinio na način da je prvo dio koreografije za ples cha-cha otplesao sa suprugom, a zatim s mentoricom. Na kraju se vratio do Cindy te je poljubio u trbuh. Tema prošle emisije bila je ljubav, a u ostvarenju ovakve najave pomogla mu je njegova tadašnja mentorica koja je bila zaslužna za tu koreografiju.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije