Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica smrti

Sin Ive Gregurevića otkrio kakav je pokojni glumac bio otac

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/7
14.01.2020.
u 13:36

Mi nismo baš u životu živjeli skupa i uvijek sam imao taj oslonac da ako mi nešto šteka, tata bi mi to riješio - izjavio je Marko.

U zagrebačkom HNK prikazan je dokumentarni film "Prvi do srca - Ivo Gregurević" za koji je zaslužan dugogodišnji prijatelj pokojnog glumca, redatelj  Branko Schmidt.

Prikazivanjem ovog dokumentarca obilježena je prva godišnjica smrti ovog velikana hrvatskog glumišta, a na projekciji u HNK  gradonačelnik Milan Bandić dodijelio je medalju grada Zagreba posmrtno Ivi Gregureviću  za sveukupni doprinos  hrvatskoj kulturi, osobito kulturi Grada Zagreba u kojem je ostvario impresivnu karijeru kao dugogodišnji prvak Drame Hrvatskog narodnog kazališta te  filmski, televizijski i kazališni glumac. Medalju je preuzeo Marko Gregurević, sin pokojnog glumca Ive Gregurevića.

- Ne mogu zamisliti da ga neću vidjeti, vjerojatno kao i svatko tko je izgubio roditelja, naročito taj prvi period, ta prva godina. Ponosan sam zbog svega što je napravio i što je ostavio iza sebe - rekao je Marko za Novu TV. Kazao je kako je njegov otac bio dosta strog, ali da je u toj svojoj strogosti mu puno toga i dopuštao.

- Mi nismo baš u životu živjeli skupa i uvijek sam imao taj oslonac da ako mi nešto šteka, tata bi mi to riješio - izjavio je Marko. 

Ključne riječi

Komentara 6

NN
nikola.nikola50@hootmail.com
14:30 14.01.2020.

Dok nije živio sa svojim djetetom odgovor je jednostavan, NIKAKAV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije