spremna na sve

Susan Boyle bi radi dueta s Rihannom kosu obojila u plavo

susan
Pixsell
26.11.2010.
u 16:34

Reality zvijezda uvjerena je da bi odlično mogla pjevati R&B, a želi biti popularna poput Beatlesa pa joj je želja upoznati Sir Paula McCartneyja

Susan Boyle, 49-godišnja pjevačica otkrivena tek u reality showu, oduševljena je Rihannom i rado bi s njom snimila duet.

- Na glazbenoj sceni imam jaku konkurenciju. Postoje stilovi u kojima ste dobri kao i oni u kojima niste. Sve češće se pitam bih li ja bila dobra u R&B-ju? A kako vrijeme prolazi uvjerena sam da bih. Možda bismo Rihanna i ja mogle snimiti duet, za to sam spremna obojiti se u plavo ako treba kako bih se i izgledom približila njezinu neobičnom stilu - otkrila je Susan Boyle.

Susan je svjetski poznata, već je nastupala i pred papom i izdala album koji se odlično prodaje, no ima još neostvarenih želja.

- Beatlesi su još uvijek svuda oko nas i njihova glazba popularna je kao da je nastala lani. Nadam se da ću jedan dan biti pjevačica njihova kalibra. Znam da do tog statusa imam još mnogo posla, a za početak rado bih upoznala Sir Paula McCartneyja. Zainteresirana sam i za nastup s njim, pa ako je i on za, tu sam! - rekla je Susan za The Sun.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije