nižu se komplimenti

Suzana Mančić pokazala samozatajnu kći Nataliju, pratitelji primijetili sličnost: 'Vidi se na koga je lijepa, kao sestre'

Beograd: 14. ceremonija dodjele priznanja Dama i džentlmen godine
Foto: Antonio Ahel
1/11
25.10.2022.
u 20:35

Lijepu Nataliju nerijetko uspoređuju s glumicom Angelinom Jolie. Inače, Natalija se bavi fotografijom, a o njenom se privatnom životu ne zna puno budući da, za razliku od starije sestre Teodore, izbjegava medijsku pozornost.

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka, voditeljica Suzana Mančić (65) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju s kćeri i oduševila pratitelje. Iako o svojim kćerima rado govori, fotografije rijetko dijeli na društvenim mrežama. Teodoru i Nataliju dobila je u braku s Nebojšom Kunićem, a mlađa Natalija sada je pozirala s majkom.

Lijepu Nataliju nerijetko uspoređuju s glumicom Angelinom Jolie. Inače, Natalija se bavi fotografijom, a o njenom se privatnom životu ne zna puno budući da, za razliku od starije sestre, izbjegava medijsku pozornost.

Nova fotografija privukla je puno pažnje, a pratitelji su im uputili brojne komplimente te poručili kako ''jabuka ne pada daleko od stabla''.

''Kao loto djevojke'', ''Vidi se da je vaša'', ''Divne ste, Natalija je predivna'', ''Kao sestre'', ''Ljepotice'', ''Predivno'', ''Lutke'', ''Vidi se na koga je lijepa'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Suzana je nedavno oduševila pratitelje novim fotografijama, a brojni su primijetili njezinu vitku liniju.

Suzana je boravila u Varšavi, odakle je podijelila nekoliko fotografija i pokazala koje je lokacije u gradu posjetila i kako provodi vrijeme u glavnom gradu Poljske, a pratitelji su se složili kako izgleda bolje nego ikada te kako je figuru dovela do savršenstva.

Inače, Suzana je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito za svoj izgled dobiva komplimente.

Mančić  se 2018. udala za Simeona Ocomokosa, grčkog bankara kojeg ljubi dugi niz godina. Suzana i Simeon svoje sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini – Grčkoj. Zemlja je to u koju Mančić često odlazi, jer par ne živi zajedno, te uvijek ističe kako joj je Grčka jedna od najdražih zemalja na svijetu.

VIDEO Halid Bešlić doživio je prometu nesreću, a potom otkrio i detalje

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
21:03 25.10.2022.

Ja sem mislil da smo se mi jedva od ovijeh rastali, kaj pak opet se vraćate kak prebijena žena zlostavljaču.

TO
ToVuS
05:09 26.10.2022.

Koga vise briga za vašu ne prežaljenu jugoslaviju.

AV
avangero
05:59 26.10.2022.

Jugo nostalgičarska platforma,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije