Stroga dijeta

Victoria Beckham dnevno napravi 500 trbušnjaka

victoria
Pixsell
25.04.2012.
u 21:22

Želi zablistati ovo ljeto u kupaćem kostimu i njen dnevni unos kalorija zato iznosi 1200 dok liječnici ženama preporučuju dnevni unos od 2000 kalorija.

Iako godinama nije pojela kolač i pazi na prehranu, Victoria Beckham i dalje misli kako nije dovoljno mršava. Prije devet mjeseci je rodila kći Harper i uvjerena je kako tijelo nije vratila u savršenu formu u kakvoj je bila prije poroda i zato intenzivno vježba i pazi da dnevno ne unese više od 1200 kalorija.

Naime Victoria se boji kako bi je ovo ljeto fotografi na plaži mogli snimiti s trbuščićem, kao što se to dogodilo prije sedam godina i zato dnevno napravi 500 trbušnjaka jer želi da joj trbuh bude sasvim ravan kada se u kupaćem kostimu pojavi na plaži.

Supruga Davida Beckhama pije samo mineralnu vodu sa ekstraktom krastavca, metvice i limuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije