Došla sa sinom

Victoria Beckham proglašena ženom desetljeća

victoria beckham
Screenshot
05.06.2013.
u 15:53

Victoria Beckham proglašena je na dodjeli nagrada Glamour Women of The Year ženom desetljeća.

Prekrasna Victoria Beckham proglašena je na dodjeli nagrada Glamour Women of The Year u londonskom Berkeley Square Gardenu u pratnji najstarijeg sina Brooklyna ženom desetljeća. Modna ikona, dizajnerica, uspješna majka i supruga, bivša pjevačica - nema toga što Posh ne može. U proteklom desetljeću etablirala se kao dizajnerica te postala majka, kao i preboljela suprugovu navodnu aferu.

Osim sina, na dodjelu su s njom stigli i njezini roditelji Jackie i Tony Adams te sestra Louise, kao i najbolja prijateljica. Izjavila je kako je žena godine za nju njezina majka. - Moja žena godine je moja majka. Mislim da ne postoji dovoljno žena koje podržavaju druge žene, a to je ono što mi radimo večeras. Govorimo 'bravo' drugim ženama, zaključila je Posh.

>>Victoria s djecom bodrila uplakanog Beckhama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije