NEKI NISU ZADOVOLJNI

Vruće fotke! Sonja Kovač pozirala u minijaturnom badiću na plaži, no pratiteljima se jedan detalj nije svidio

Foto: Instagram
1/14
31.03.2022.
u 20:20

Posljednja serija fotografija koje je objavila nekima je zagolicala maštu jer se Sonja pojavila u minijaturnom badiću. Pratitelje je uz objavu upitala smatraju li da je ona materijal za suprugu.

Influencerica Sonja Kovač ne prestaje oduševljavati fotkama na društvenim mrežama.  Fotografije koje su nastale na Maldivima, mnogima su posebno zanimljive, pogotovo nakon što je bivša glumica otkrila da se tamo i zaručila. 

Posljednja serija slika koju je objavila nekima je zagolicala maštu jer se Sonja pojavila u minijaturnom badiću. Pratitelje je uz objavu upitala smatraju li da je ona materijal za suprugu. 

"Prezgodna", "Savršena si", "Nova James Bond djevojka", pisali su joj pratitelji, a brzo je skupila preko 12.000 lajkova. 

Ipak, nekima je se nikako nije svidio jedan detalj na fotkama. 

 

"Baci te naočale u more", "Od naočala ti ne vidimo okice", stoji u komentarima onih kojima se nisu svidjele naočale koje je Kovač nosila na plaži. 

Podsjetimo, Sonja je nedavno podijelila snimku na kojoj se vidi kako grančicom u pijesku ispisuje '10 godina', kao oznaku kako slavi desetu godišnjicu veze s partnerom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem.

Nakon što je to ispisala , bacila je grančicu i natpis krenula snimati mobitelom. Kada se okrenula na koljenima i s prstenom u ruci ju je dočekao Goran. Sonja je od šoka na tren izgubila ravnotežu te joj je pao i mobitel kojim je nešto ranije snimala. Zagrlila je i poljubila Gorana te nije mogla doći sebi od šoka.

"Zaruke za našu desetu godišnjicu. Još sam sva pod dojmom… Bila je to magična večer“, napisala je pored snimke.

VIDEO Will Smith se ispričao Chrisu Rocku: Bio sam izvan sebe i pogriješio sam!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije