ZALJUBLJEN

Zagrebački glumac poznatom po osebujnom modnom izričaju ima novu djevojku, evo tko je ona

Foto: Instagram
1/17
22.08.2024.
u 18:20

Početkom ljeta Miran je objavio zajedničku fotografiju, a kasnije je objavio i fotografije s ljetovanja na kojem je uživao s novom djevojkom.

Glumac, redatelj i glazbenik Miran Kurspahić ne skriva koliko je sretan u novoj ljubavnoj vezi. Nakon što je početkom ove godine prekinuo s Mirnom Škrgatić glumac je ovo ljeto opet pronašao ljubavnu sreću, a njegova nova odabranica je Elia Paljetak specijalistica dječje stomatologije. Početkom ljeta Miran je objavio zajedničku fotografiju, a kasnije je objavio i fotografije s ljetovanja na kojem je uživao s novom djevojkom. 

U biografiji Elije Paljetak na stranicama klinike u kojoj radi piše kako je nakon završene Prirodoslovno-matematičke gimnazije u Rovinju upisala Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija iskustvo je stekla radeći u privatnoj stomatološkoj poliklinici. Od 2020. godine je dio tima poliklinike Futura Dent Estetica, a područja posebnog interesa dr. Paljetak su restaurativna, estetska i dječja stomatologija te ortodoncija.

"Zacjeljivanje prvenstveno dolazi iznutra, ali ponekad se dvije napuknute stvari spoje i nadopune kako bi popravile i stvorile jednu cjelovitu. Ne postoje savršeni partneri, samo smirujuća spoznaja kako te netko može voljeti i trebati, baš takvog okrhnutog kakav jesi ", napisao je početkom ljeta Miran kada je objavio prvu fotografiju s novom djevojkom.

"Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života", bila je kratka izjava Mirne Škrgatić početkom ove godine kada se saznalo za njezin prekid s glumcem kojeg smo gledali i u RTL-ovoj seriji "Blago nama". Osim što su bili  u ljubavnom odnosu, znali su i poslovno surađivati. Tako se Miran nekoliko puta pojavio u Mirninim spotovima, a ona je radila kostimografiju za dvije njegove predstave.

GALERIJA Mateo Kovačić s trudnom suprugom i sinom snimljen je kako uživa u šetnji 

1/13

- Veseli me i sport, tjelovježba, grappling (borilački sport u parteru, kombinacija jiu jitsua, hrvanja i juda op.a) košarka, koncerti, dobre predstave koje viđam sve rjeđe, izlasci - otkrio nam je u jednom intervju Miran što ga sve veseli. Ovaj glumac rođen je i odrastao je na Šalati, kvartu u kojem živi i danas.  - Nisam imao pojma da ću završiti u kazalištu iako sam čitava života na dramskoj, u glumi, na sceni... Otkrio sam i talent za likovnu umjetnost, pa sam razmišljao da se time bavim. U srednjoj sam shvatio da moji hobiji mogu postati moj poziv, ali nisam jedan od onih koji su odmah znali da će biti redatelji, glumci - rekao nam je Kurspahić.

Komentara 1

KO
Konan
20:24 22.08.2024.

Stara zagrebacka familija Kurspahic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije