u in magazinu

Zvijezda Igre lignje progovorila o novim projektima, a otkrio i kako danas izgleda jedna njegova uobičajena šetnja

Igra lignje
Foto: Netflix
1/10
22.08.2024.
u 16:30

Ekipa IN magazina susrela je Leeja Jung-Jaea na Televizijskom festivalu u Monte Carlu, gdje je promovirao svoju novu seriju "Acolyte", dio popularne Star Wars franšize. U razgovoru s novinarkom Aleksandrom Keresman, Lee je podijelio svoje dojmove o snimanju serije, u kojoj se susreo s novim izazovima.

IN magazin nastavlja donositi vrhunske sadržaje, a ovoga tjedna gledatelje očekuje ekskluzivni intervju iz Monte Carla s Leejem Jung-Jaeom, glavnim glumcem globalnog hita "Squid Game". Serija koja je premijerno prikazana u rujnu 2021. postala je jedna od najgledanijih te godine, a sada je službeno potvrđeno da druga sezona stiže ovog prosinca.

Ekipa IN magazina susrela je Leeja Jung-Jaea na Televizijskom festivalu u Monte Carlu, gdje je promovirao svoju novu seriju "Acolyte", dio popularne Star Wars franšize. U razgovoru s novinarkom Aleksandrom Keresman, Lee je podijelio svoje dojmove o snimanju serije, u kojoj se susreo s novim izazovima: "Već sam glumio u nekim korejskim filmovima, gdje je bilo mnogo akcijskih scena, ali ovo je bilo mnogo drugačije jer smo glumili sa svjetlosnim mačevima pa znam da su očekivanja obožavatelja velika. Naporno smo trenirali s kaskaderima," izjavio je Lee.

 

Osim što je jedan od najuspješnijih korejskih glumaca, Lee Jung-Jae je i uspješan biznismen s lancem restorana u Seulu. U ekskluzivnom intervjuu otkrio je kako se nosi sa svjetskom slavom koju je stekao u zrelijim godinama, te koliko se razlikuje šetnja korejskim i svjetskim metropolama.

Ne propustite priliku saznati više o njegovim nadolazećim projektima, ali i osobnim iskustvima izvan svjetla reflektora. Ekskluzivni intervju s Leejem Jung-Jaeom pogledajte ovog četvrtka, 22. kolovoza, od 17.30 sati u IN magazinu.

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije