Slavonija

ORaH otvorio svoje prostorije u Vukovaru

Orah
Foto: Branimir Bradarić
1/4
07.12.2014.
u 12:04

Otvaranju stranačkih prostorija nazočilo je preko 60 članova stranke

Presijecanjem svečane vrpce od ovoga vikenda i vukovarska podružnica OraH-a dobila je svoje službene stranačke prostorije. OraH, kao trenutno treća najpopularnija politička stranka u Hrvatskoj, u Vukovaru djeluje već nekoliko mjeseci gdje je povjerenik podružnice Andrej Georgijevski.

Otvaranju stranačkih prostorija nazočilo je preko 60 članova stranke među kojima su bili i gosti iz Slavonskog Broda, Đakova, Vinkovaca i Osijeka. Velikom događaju za vukovarske članove stranke nazočili su i član predsjedništva OraH-a Dino Krupić, član Glavnog foruma ORaH-a Sead Festić, potpredsjednik Glavnog foruma ORaH-a Kazimir Cvrtila i potpredsjednik regionalne organizacije Jadranko Lovaković.

Svečanu vrpcu, koja je posebno za ovu prigodu bila izrađena od konoplje, presjekao je Dino Krupić. Stranačke prostorije ORaH-a u Vukovaru nalaze se u Zmajevoj ulici broj 1.

>>Josipović i Holy provezli se elektroautomobilom, Mesić ga podržao

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar TheJack
TheJack
17:24 07.12.2014.

Je li taj Andrej bugarin, makedonac ili srbin? Ah, da ... On je odvjetnik, a to sve o njemu govori.

CR
croat1899
15:22 07.12.2014.

hoce li ih netko pitati od kud im lova? a hdz s 200 000 članova se proziva jer je na jedan dan iznajmio dvoranu u hotelu ?!?!

Avatar kravata
kravata
14:04 07.12.2014.

Ima li OraH napisanu ploču na ćirilici da bi vas svi razumili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije