DVA AUTOGOLA

Na Euru je do sada postignuto 27 golova, no jedan je podatak je jako zanimljiv

Euro 2024: Germany - Hungary
Tom Weller/DPA
18.06.2024.
u 15:01

Unatoč velikom broju pogodaka ni jedan igrač nije postigao dva gola. Pala su i dva autogola, po jedan Rudigera (Njemačka) i Woebera (Austrija)

Još su dvije utakmice ostale za odigrati kako bi se kompletiralo prvo kolo Europskog nogometnog prvenstva, a dosad  je postignuto 27 pogodaka, odnosno, zavidnih 2.7 gola po utakmici.

Ni jedna od deset odigranih utakmica nije završila bez golova, a na tri je postignut po jedan pogodak. U pitanju su susreti gdje su Engleska, Slovačka i Francuska s minimalnih 1-0 bili bolji od Srbije, Belgije i Austrije.

Zanimljivost dosadašnjeg dijela prvenstva je ta da unatoč velikom broju pogodaka ni jedan igrač nije postigao dva gola. Dakle, dogodila su se 27 pogotka i pritom 27 različitih strijelaca. Ujedno, u dva slučaja su postignuti autogolovi, a dali su ih Rudiger iz Njemačke i Woeber iz Austrije.

Prvo kolo zaključit će se ovog utorka utakmicama u skupini F, a sastaju se Turska i Gruzija te potom Portugal i Češka.

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

Euro 2024: Germany - Hungary
1/19
 
 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije