KONTROVERZNA SITUACIJA

Kroos komentirao suca i nedosuđeni penal: 'Znao je da će ga morati dosuditi ako vidi snimku'

Euro 2024 - Quarter Final - Spain v Germany
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
20.07.2024.
u 13:53

Trenutak je gorak kada pogledate u retrospektivi i vidite ishod čitavog turnira ili važnost gola u tom trenutku. Sve što smo mogli je prihvatiti sučevu odluku

Donedavni njemački reprezentativac Toni Kroos konačno je za svoj podcast  "Einfach mal Luppen" progovorio o jednoj od najsumnjivijih i najkontroverznijih situacija s ovogodišnjeg Eura, igranju rukom španjolskog lijevog beka Marca Cucurelle u kaznenom prostoru "Furije" koje nije bilo kažnjeno.

"Suzdržao sam se do danas... U tom trenutku niste toliko ljuti na suca jer ne možete sami to tako procijeniti. Naravno da sam tada obratio pozornost na suca. On je smatrao da tu situaciju ne mora ni gledati ili mu je sudac u VAR kazao: 'Ne moraš to gledati'. Naljutio sam se tek kad sam tu situaciju vidio nakon utakmice..", rekao je Kroos.

GALERIJA Pogledajte kako su Španjolci proslavili naslov. Na ulicama su bile stotine tisuća navijača

Euro 2024 - Quarter Final - Spain v Germany
1/57

Odgovorio je na pitanje zašto Taylor nije išao gledati tu situaciju na VAR-u: "Mislim da je to trebao barem pogledati. Ali mislim da je problem bio u tom što je znao ako pogleda tu situaciju, onda mora dosuditi kazneni udarac. Imao sam osjećaj da nije nužno želio dosuditi ga u takvoj utakmici".

Za kraj je dodao: "Trenutak je gorak kada pogledate u retrospektivi i vidite ishod čitavog turnira ili važnost gola u tom trenutku. Na kraju, sve što smo mogli je prihvatiti sučevu odluku". Četvrtfinale je završilo 2-1 za Španjolsku koja je kasnije otišla i do kraja, a za njemačkog veznjaka je to bila posljednja utakmica u njegovoj velikoj karijeri.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

 

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
21:20 20.07.2024.

To je bio cisti penal. Sudac Vam je uzvratio uslugu kad ti nije dao crveni karton za brutalni faul na Pedrijem koji je morao napustiti igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije