Wimbledon

Senzacija u Londonu: Amerikanac Querrey izbacio prvog igrača svijeta Đokovića

Đoković
Foto: Reuters
1/11
02.07.2016.
u 18:18

Njihov je susret zbog kiše i mraka u petak bio prekinut nakon prva dva seta, a dan kasnije srbijanski tenisač nije uspio preokrenuti meč

Prvi igrač svijeta Novak Đoković izgubio je prvi Grand Slam dvoboj nakon 30 pobjeda u nizu. U 3. kolu Wimbledona Amerikanac Sam Querrey (41. igrač svijeta) pobijedio je Đokovića sa 7:6(6), 6:1, 3:6, 7:6(5) nakon nešto više od tri sata igre.

Njihov je susret zbog kiše i mraka u petak bio prekinut nakon prva dva seta, a dan kasnije srbijanski tenisač nije uspio preokrenuti meč.

I u subotu je susret dva puta prekidan. Novak je dobio treći set, ali je Sam u četvrtom ponovno bio bolji u 13 igri i pobijedio prvog igrača svijeta.

Novak Đoković je osvojio posljednja četiri Grand Slam turnira i postao prvi igrač u povijesti koji je to učinio na tri različite podloge.

Prvi put nakon 12 godina u Wimbledonu će se igrati i u nedjelju, jer je kiša poremetila planove organizatora.

Ljubitelji tenisa tu su vijest dočekali s oduševljenjem, a ulaznice za nedjeljne mečeve rasprodane su u 27 minuta.

>>Čilić u osmini finala, u dva dana svladao Lacka

Komentara 73

NE
neznanac
19:48 02.07.2016.

Halo, sve ove koji tako bezvezno pisu treba izbaciti iz foruma.Sport nema nista sa religijom,kao i ljudi. Ili si dobar i posten ili si nista od covjeka.Samo mala vecina zna da je to primitivno i nije vrijedno da bude u vecernjem.

DU
Deleted user
19:30 02.07.2016.

Da ti se život smuči od svih ovih komentara. Jednom Balkan uvjek Balkan.

EN
enresu
21:34 02.07.2016.

nakupilo se chetnichkog olosha na komentarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije