PITAMO VAS

ANKETA Hoće li Hajduk proigrati i boriti se za naslov nakon povratka Mislava Karoglana?

Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
23.10.2023.
u 22:25

Leku je ostavio Hajduk na 21 bod iz ligaških ogleda, nalaze se ispred Dinama koji ima utakmicu manje.

Splitski Hajduk smijenio je Ivana Leku nakon poraza od Osijeka na Poljudu koji je označio pravi potres u klubu. Novi stari trener je Mislav Karoglan koji se poslije 10 mjeseci vraća na Poljud, a posljednji angažman imao je u Istri 1961. Leku je ostavio Hajduk na 21 bod iz ligaških ogleda, nalaze se ispred Dinama koji ima utakmicu manje. 

GALERIJA Mislav Karoglan je novi trener Hajduka

Zagreb: Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Hajduka
1/5

Karoglan je u prvom mandatu na klupi bijelih imao osam pobjeda i četiri remija, dakle bez poraza je zaključio svoju epizodu iz koje se povukao zbog privatnih razloga. Sada se ponovno vraća na užarenu klupu Hajduka gdje se treneri mijenjaju kao na traci i ostaje za vidjeti koliko dugo će mu vjerovati predsjednik Jakobušić. 

VEZANI ČLANCI:

Pravo je pitanje može li Karoglan podignuti momčadi i hoće li bijeli proigrati pod novim trenerom. Svoj glas možete nam dati u anketi ispod. 

Ključne riječi

Komentara 10

KR
kruti185
22:41 23.10.2023.

ne znam, treba pitat ULICU, oni vode izvjesni klubić s juga....

BA
bajolina123
06:22 24.10.2023.

Haha, gore ne može. Može samo isto ili bolje.

GA
Gajger
06:24 24.10.2023.

Igrat će oni, ali pokrast će ih suci, Mamić, HNS, Dalić i Tuđman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije