Transfer

Arsenal želi u svojim redovima Oliviera Girouda

Olivier Giroud (1)
AFP
25.05.2012.
u 15:45

Za mladog francuskog reprezentativca zainteresirano je nekoliko europskih klubova, među kojima se ističe Arsenal

Poznati londonski klub Arsenal započeo je pregovore s francuskim prvakom Montpellierom oko prodaje njihova napadača Oliviera Girouda. Vlasnik Montpelliera Louis Nicollin procjenjuje Girouda na 50 milijuna eura.

Giroud je zabio ove nogometne sezone 26 golova za Montpellier te je izjavio kako bi volio napustiti klub. Upravo se Oliviera Girouda smatra jednim od glavnih faktora Montpellierova osvajanja prvenstva. Među poznatijim europskim klubovima koji su pokazali zainteresiranost za mladog igrača nalazi se i Bayern München.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije