Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN BROJ

Autogolovi se pretvaraju u pošast ovog Eura! Srušili su i Belgiju. Znate li koliko ih je bilo?

Euro 2024 - Round of 16 - France v Belgium
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
1/5
02.07.2024.
u 03:00

Pucao je Randal Kolo Muani, a belgijski branič je skrenuo loptu u vlastitu mrežu prevarivši svog vratara Koena Casteelsa. Bio je to jedini gol na utakmici koji je "Tricolore" odveo u četvrtfinale

Belgijski branič Jan Vertonghen postigao je već deveti autogol na Euru u Njemačkoj. Vertonghen je zabio autogol u 85. minuti utakmice osmine finala između Francuske i Belgije.

Pucao je Randal Kolo Muani, a belgijski branič je skrenuo loptu u vlastitu mrežu prevarivši svog vratara Koena Casteelsa. Bio je to jedini gol na utakmici koji je "Tricolore" odveo u četvrtfinale.

GALERIJA Pogledajte najljepše navijačice na Euru. Nogometaši Europe imaju sjajnu podršku

Euro 2024 - Round of 16 - France v Belgium
1/35

Bio je to već deveti autogol na ovom Euru. Vlastitu mrežu zatresli su i Samet Akaydin (Tur), Riccardo Calafiori (Ita), Klaus Gjasula (Alb), Robin Hranač (Češ), Robin Le Normand (Špa), Donyell Malen (Niz), Antonio Rudiger (Njem), te Maximilian Wober (Aut). Do sada je u povijesti Europskih prvenstava ukupno postignuto 29 autogolova.  Najviše, čak 11 na Euru u 2020.

AUTOGOLOVI NA EURU 2024.
Antonio Rudiger (Njemačka - Škotska 5-1) 
Maximilian Wober (Austrija - Francuska 0-1)
Robin Hranač (Češka - Portugal 1-2)
Klaus Gjasula (Albanija - Hrvatska 2-2)
Riccardo Calafiori  (Italija - Španjolska 0-1)
Samet Akaydin (Turska - Portugal 0-3)
Donyell Malen (Nizozemska - Austrija 2-3)
Robin Le Normand (Španjolska - Gruzija 4-1)
Jan Vertonghen (Belgija - Francuska 0-1)

VIDEO Golema rupa progutala nogometno igralište: 'Izgleda kao da je eksplodirala bomba'

Ključne riječi

Komentara 1

IG
igorl
09:18 02.07.2024.

Iskreno - ta definicija autogola nije fer ni za onog koji je pucao nit onog koji je skrenuo. Isao si u blok, lik napuca loptu s 2 metra prema tebi, picne te po dupetu i udje u gol. I - autogol. Tebi sramota, njemu nista zasluga. A realno - nit si ti posebno kriv, nit bez njega ne bi bilo gola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije