Između Ćire i Bilića

Bartulović se sad s BiH mogao boriti za SP 2010.

'Sport 10. 11. 2009. Slovenija, Catez, press konferencija uoci porijateljske utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije sa Lihtenstajn u Vinkovcima. Na konferenciji za novinare sudjelovala su dva igra
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
10.11.2009.
u 14:49

Nemalo je bilo iznenađenje kad je Slaven Bilić pozvao Mladena Bartulovića, igrača kojeg je nekoć imao u mladoj reprezentaciji. No, Bartulović se "izgubio" u Ukrajini.

– Bio sam u Dnipru i bilo je dobro dvije godine. Potom sam otišao na posudbu, pa na operaciju prepona, nakon čega sam tražio da odem na posudbu jer želim igrati, a predsjednik Dnipra i Kryvbasa isti je – kaže Bartulović.

Danas se mogao s reprezentacijom BiH pripremati za Portugal, mogao je možda i na SP, umjesto da se u hrvatskoj reprezentaciji nada da će igrati protiv Lihtenštajna.

– Ćiro me zvao kad je postao izbornik BiH, ali nisu mi mogli biti odmah gotovi dokumenti – kaže igrač rođen u Kaknju.

– Nadam se da ću dobiti priliku u Vinkovcima i da ću igrama izboriti nove pozive.

Glavina je iz Ukrajine došao u Dinamo.

– Bio je veznjak, čak i napadač, a ja sam veznjak i lijevi bek, pola utakmica sam na jednoj, pola na drugoj poziciji.

Ključne riječi

Komentara 6

OK
okrivdic
17:06 10.11.2009.

Ne mogu da vjerujem kako je glup Bilić, u HR ligi ima toliko talentiranih koji mogu odigrati bar protiv Lihtenštajna, a ne pozivati ovakve šalabajzere koji nema šansi da zaigra u BiH repki.

DO
domingo1981
16:27 10.11.2009.

ja osobno bi dao desno jaje da smijem igrati 2 sekunde protiv lihtenstajna u svetom dresu, to bi mi bilo ispunjenje sna, i nebi se mjenjao ni sa kojim igracem iz bilo koje momcadi koja putuje na SP... Ovo je pitanje ponosa i cjenjenja svoga identiteta. Herceg-Bosna je djelomicno i moja domovina ali sve da Ciro i postane prvak svijeta nebi igrao pod plavo-zutoj zastavi. Neka se identificiraju muslimani iz Bosne sa tom zastavom i reprezentacijom...

OB
-obrisani-
17:42 10.11.2009.

ciro je puno napravio da bi se napokon i odredeni broj hrvata i srba koji su rodeni u bosni mogli pomalo odlucivati za domovinu koja i njima pripada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije