USUSRET EURU

BBC se raspisao o hrvatskoj senzaciji: On je sljedeći Modrić! Jedan detalj u vezi njega je neizbježan

Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening u Neuruppinu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
13.06.2024.
u 16:55

Lice hrvatskog nogometa u usponu neizbježno se naziva - sljedećim Modrićem. Juventus i Arsenal su zainteresirani, ali neće biti jedini

Ukupno 622 nogometaša putuje na Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a među njima i mnogi mladi igrači pred kojima je svijetla budućnost.

BBC je naveo 24 mlada igrača na koje treba obratiti pozornost, a jedan od njih je i Martin Baturina, i to na prvom mjestu.

Veznjak Dinama je u sezoni 2023./24. odigrao okruglih 50 susreta te upisao sedam golova i deset asistencija te osvojio duplu krunu (prvenstvo i kup). U samom finalu kupa protiv Rijeke zabilježio je i gol na Rujevici. Trenutno prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura.

"Lice hrvatskog nogometa u usponu neizbježno se naziva - "sljedećim Modrićem" - naravno da on to je! Hrvatski prvak, Dinamo, neće ga moći držati još dugo nakon impresivnog nastupa na U21 Euru prošle godine, a nakon toga isporučio je i najbolju golgetersku sezonu u karijeri. Juventus i Arsenal su zainteresirani, ali neće biti jedini", stoji u opisu 21-godišnjeg veznjaka.

Warren Zaïre-Emery, Florian Wirtz, Jamal Musiala, Arda Güler, Xavi Simons i Jeremie Frimpong su neki od navedenih, a među njima su navedena i četvorica nogometaša iz susjednih reprezentacija: Benjamin Šeško (3.) i Žan Vipotnik (24.) iz Slovenije te Strahinja Pavlović (11.) i Lazar Samardžić (22.) iz Srbije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije