NOVI TRANSFER

Bivši stoper Dinama i Celtica se vratio u HNL, njegova nova destinacija je Gorica

HNK Gorica
21.10.2021.
u 18:45

Već sam i razgovarao s trenerima na tu temu, svi znaju sve i bitno je samo raditi, trenirati i uživati u nogometu – izjavio je Jozo Šimunović

Nakon 18 mjeseci mučenja s ozljedama i traženja pravog angažmana, Jozo Šimunović konačno se vratio u Prvu HNL, a da bi povratak bio uistinu poetičan, pobrinuli su se u Gorici s kojom je 27-godišnjak potpisao ugovor. Tako se bivši stoper Dinama i Celtica vratio u klub kojeg je oduvijek smatrao svojim jer je tu i odrastao.

Treba naglasiti da se odmah stavio na raspolaganje treneru Renduliću, iako ne znamo u kakvoj je formi u ovom trenutku.

– Otišao sam iz Celtica prošlog ljeta, puno toga se u međuvremenu događalo, ali se nije dogodilo. Sad sam tu, potpuno fokusiran na svaki trening, s velikom željom da se što prije vratim u najbolju moguću formu. Ozljeda je sanirana, sad je samo pitanje vremena adaptacije na treninge i utakmice. Već sam i razgovarao s trenerima na tu temu, svi znaju sve i bitno je samo raditi, trenirati i uživati u nogometu – izjavio je Jozo Šimunović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije