DON FABIO

Capello: Do kraja svibnja obznanit ću tko će u JAR

Fabio Capello
Reuters
07.03.2010.
u 16:11

- Svi su oni sjajni nogometaši i njima ću prvima reći što sam odlučio - kazao je izbornik Engleza Talijan Capello.

Izbornik najboljih engleskih nogometaša Fabio Capello popis 23 nogometaša-putnika koji će se naći u avionu za Svjetsko nogometno prvenstvo otkrit će do 30. svibnja, odnosno prijateljskog ogleda protiv Japana.

- Posljednje pripreme odradit ćemo u Austriji, a posljednju utakmicu pred Mundijal odigrat ćemo protiv japanske nogometne reprezentacije. Prije tog ogleda morat ćemo donijeti odluku na koga računamo u Južnoafričkoj Republici.

- Održat ćemo sastanak sa svim igračima. Tom ću im prilikom morati zahvaliti na učinjenom i priopćiti im donesenu odluku. Neće to biti najveseliji trenutak za mene budući da bih ih sve najradije poveo.

- Svi su oni sjajni nogometaši i njima ću prvima reći što sam odlučio, a tek onda odluku obznaniti medijima - zaključio je Capello čija momčad slovi za jednog od favorita SP-a koji će se održati od 11. lipnja do 11. srpnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije