PROGRAM U PARIZU

Danas na OI nastupa samo jedan naš predstavnik. I on nam može donijeti medalju

Zagreb: Svjetski prvak u taekwondo-u i veliki navijač Dinama Marko Golubić dobio je Dinamov dres
Matija Habljak/PIXSELL
08.08.2024.
u 08:20

Golubićev prvi suparnik u borbi među 16 najboljih bit će 10. nositelj, Bernardo Pie iz Dominikanske Republike. Borba je to koja će početi oko 11.20 sati

Četiri natjecateljska dana preostala su do kraja Olimpijskih igara u Parizu. Hrvatska je broncom Lene Stojković u taekwondou stigla do naše šeste medalje, a već danas u istom sportu možemo dobiti i novu, sedmu. Jedini hrvatski predstavnik koji će danas na teren je Marko Golubić. Naš 24-godišnji predstavnik u kategoriji do 68 kilograma, baš kao i Lena jučer, u turnir kreće od osmine finala, a postavljen je za sedmog nositelja u ždrijebu.

Golubićev prvi suparnik u borbi među 16 najboljih bit će 10. nositelj, Bernardo Pie iz Dominikanske Republike. Borba je to koja će početi oko 11.20 sati. Prođe li, Zagrepčanina će vjerojatno dočekati drugi nositelj turnira i jedan od favorita za zlato, Britanac Bradly Sinden. Drugo kolo za našeg predstavnika trebalo bi biti na rasporedu oko 15.30 sati.

Polufinale, repesaž i borba za medalje bit će, kao i u jučerašnjem slučaju u popodnevnim i večernjim terminima. Inače, danas je trebao nastupiti još jedan naš predstavnik, no Martin Dolenc u jedrenju nije izborio plov za medalje u disciplini Formula Kite. 

Od ostalih događanja izdvojimo polufinale muškog košarkaškog turnira i obračun SAD - Srbija koji je na rasporedu u 21 sat. 

FOTO: Napete olimpijske bitke, medalje, suze radosnice na Pixsellovoj izložbi

Zagreb: Svjetski prvak u taekwondo-u i veliki navijač Dinama Marko Golubić dobio je Dinamov dres
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije