POGLEDAJTE ŠTO PIŠU

Dinamovi navijači ogorčeni nakon šoka u derbiju: 'Jad i bijeda! Šaljite u München da ste zaraženi'

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
13.09.2024.
u 23:07

Dinamovi navijači ogorčeni su i ljuti nakon što su njihovi ljubimci izgubili od najvećeg rivala usred Maksimira, pa su klupsku stranicu zasuli brojnim komentarima.

U susretu 6. kola HNL-a Hajduk je kao gost pobijedio Dinamo sa 1-0 (0-0) i preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol postigao je Marko Livaja u 70. minuti. Nakon siromašnog prvog poluvremena tijekom kojega praktički nije bilo niti jedne prilike, utakmica se rasplamsala sredinom nastavka. Vodeći Hajduk sada ima 14 bodova, jedan više od drugog Dinama, a tri više uz utakmicu više od treće Rijeke.

Dinamovi navijači ogorčeni su i ljuti nakon što su njihovi ljubimci izgubili od najvećeg rivala usred Maksimira, pa su klupsku stranicu zasuli brojnim komentarima. Nakon ovog poraza, dinamovci se okreću Ligi prvaka, već u utorak imaju teško gostovanje kod njemačkog velikana Bayerna.

VEZANI ČLANCI:

- Sretno prizemljenje! Nula igra, nula zalaganja, nula srca, sve u svemu jedna velika nula! Ajde da ste se borili pa izgubili, ali vi ste spustili gaće. Jer ste velike zvjezdice s egom do mjeseca. Plus ak je ovo dogovoreno, jako ste loši glumci svi skupa. Sve u svemu sram vas bilo!

- Nadam se da možemo nekako lažirati i poslati u München dokumentaciju da su svi zaraženi. Bolje 3:0 bez borbe nego da se igra. A poneki su odigrali kao 'da su im oni dani u mjesecu'. Čestitke Hajduku.

- Valjda je Rogu jasno zasto ne dobija minute…

- Jad i bijeda.

- Najviše od svega zabrinjava da toliki broj navijača i dalje vjeruje da je Jakir trener.

- Zaslužena pobjeda Hajduka! Sramotno kako smo odigrali! Nema opravdanja za ovo!

 - Nonšalantno, neambiciozno, polurekreativno...nevjerojatan pristup utakmici

Ako nas tuku momčadi koje ispadaju u pretkolima od sveg i svakog, pa kaj će nam tek napraviti Bayern i ostali - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Ključne riječi

Komentara 27

BA
bacenheider
23:34 13.09.2024.

Ja bi se Jakirevicu zahvalio,a Hajduk i poslije ovakovog cirkusa kojeg imaju zasluzeno pobijedio.

Avatar gusjenica
gusjenica
23:59 13.09.2024.

Neka vas je stid i sram svakog novčića što ste uzeli. A ti Zeko, da si pošten, objavio bi na razglas da svi mogu uzeti svoje pare koje su dali za ulaznicu.

JO
JokeR
00:55 14.09.2024.

Hajduk možda nema za plaće a Dinamo nema srca!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije