ENGLEZI U SVOM STILU:

'Dođite u Hrvatsku pogledati utakmicu s Ukrajinom!'

Wayne Rooney
Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
06.10.2009.
u 11:30

Sudeći prema reakcijama, Englezima nije najbolje sjela ideja da utakmicu svoje nacionalne momčadi i Ukrajine gledaju preko interneta i to uz naknadu od pet funti.

Naime, zbog bankrota tvrtke Setanta, koja je imala pravo prijenosa, prvi puta u povijesti Otočani svoju reprezentaciju neće moći pratiti preko televizije.

- Pomisao da će Rooneyjeve bravure gledati na računalu engleskim je navijačima zanimljiva koliko i putovanje u Dnipropetrovsk - komentar je Reutersa koji ističe da nije sve propalo.

Znaju da će utakmicu uživo prenositi drugi program HRT-a te da će se moći pratiti i preko srbijanske kabelske televizije. Savjetuju sljedeće:

- Utakmicu s Ukrajinom možete gledati preko televizije. Samo treba doći u Hrvatsku. Kombinirajte nogomet i upoznajte očaravajuću Jadransku obalu ili jedinstveni noćni život Beograda poznat po splavovima - piše u tekstu obojanom dozom engleskog humora.

Eventualno hrvatsko iskaljivanje bijesa zbog poraza na Wembleyju isključuju kao mogućnost.

- Ne brinite se. Molit će se za pobjedu Engleza koja bi ih ostavila ''u sedlu'' za dodatne kvalifikacije za Južnu Afriku.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:13 06.10.2009.

Jesam li ja kriv što se naši nogometaši sprdaju s vjernim navijačima? U kvalifikacijama su odigrali jednu i pol kvalitetnu utakmicu, a ostalo je bilo mučenje. Stoga im moram malo zapapriti. Reprezentacija nam je u rasulu, a mi, kao i, kao i uvijek, tražimo da nas drugi vade iz kaljuže! Nikada pameti...

MA
Majur
16:26 06.10.2009.

@ds i tebi su tvoji osigurali\"leba bez motike\" iako citajuci tvoje komentare ta motika je trebala tebi preko ledja....

OB
-obrisani-
12:28 06.10.2009.

Taj divni engleski britki humor! Hrvati će se moliti za Engleze. To prosječan hrvatski nacionalist ni u najcrnjim snovima nije mogao zamisliti. No valja pojmiti da uvijek postoji gori splet okolnosti i da bi se takav u bližoj ili daljojdaljoj budućnosti lako mogao moliti da \"bratska\" Srbija u nogometu nekoga pobijedi i nama, budući da smo zakazali, osigura \"leba bez motike\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije