EMOTIVNA IZJAVA

Duvnjak se javio nakon bolnog poraza: 'Razočaran sam, ovo je moje mišljenje o našoj reprezentaciji'

Susret Španjolske i Hrvatske na Olimpijskim igrama u Parizu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
04.08.2024.
u 23:33

Četvrtfinale je bio minimalan cilj. Tužan sam, razočaran. To je sport. Idemo dalje, za ove dečke će biti još puno prilika - rekao je Domagoj Duvnjak za HRT nakon utakmice protiv Španjolske

Hrvatska rukometna reprezentacija porazom je (32:31) od Španjolske zaključila svoj nastup na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Da smo pobijedili, prošli bismo kao četvrti u Skupini A i igrali u četvrtfinalu protiv Danske, a ovako... Ništa. Idemo kući. Trebala nam je pobjeda.

- Čestitke Španjolskoj na prolazu. Ostaje nam žal što nismo prije riješili pitanje četvrtfinala. To smo propustili protiv Slovenije. Primili smo 20 golova u poluvremenu, nismo uspjeli preokrenuti. Ovo što smo odigrali u drugom poluvremenu je pokazatelj kako Hrvatska mora igrati u budućnosti. Moje mišljenje je da mi imamo dobru ekipu, dobru reprezentaciju. Četvrtfinale je bio minimalan cilj. Tužan sam, razočaran. To je sport. Idemo dalje, za ove dečke će biti još puno prilika - rekao je Domagoj Duvnjak za HRT nakon utakmice.

Susret Španjolske i Hrvatske na Olimpijskim igrama u Parizu
1/3

Svoj osvrt dao je i Ivan Martinović:

- Imali smo opet jako lošu fazu u prvom poluvremenu gdje su nam otišli na 4-5 golova razlike. Mislim da je naš comeback bio jednostavno prekasno. Borili smo se u drugom poluvremenu. Ja sam ponosan na ekipu. Nažalost, nije htjelo danas. Ovdje svatko svakog može pobijediti. Da smo igrali onako kao protiv Njemačke dobili bismo svaku reprezentaciju. Ali to nije tako uvijek. Nažalost, dali smo sve od sebe. 

Možda je prilika za prolazak propuštena u nekim ranijim utakmicama. 

- Moguće, da. To je kasno sad reći tako. Morali smo dat sve od sebe i ići po pobjedu. Nismo uspjeli i sada je gotovo. Ja bih radije odigrao svaku utakmicu loše, a da smo ušli u četvrtfinale. Probat ćemo sljedeći put bolje - dodao je Martinović.

Komentara 23

KO
Kobasica321
01:17 05.08.2024.

Na žalost - od saveza na dalje sve je u krivo..Duvnjak je kralj, ali da - sada za mirovinu. I hvala mu na svemu i kapa do poda! Repka je definitivno u problemu.

Avatar dosadno
dosadno
06:46 05.08.2024.

Uz sav respekt spram Duvnjaka...svi pričaju prazne i šuplje priče - moramo bolje, skupiti glave, nešto naučiti i ići dalje...Uvijek jedan te isti blablabla, dok brod po istom obrascu tone sve dublje. A obrazac je godinama imamo katastrofalne igrače u obrani. Koji mogu zabljesnuti neko poluvrijeme, ali u kontinuitetu je to sve gore. Ne samo da smo katastrofalni (godinama) u igri protiv pivota, nego sada imamo i rupetine između igrača (kao da imamo dva manje) kroz koje bi autobus prošao. A onda kada prođe, još zaradimo i isključenje jer se netko sjeti tog igrača vući za leđa. Obrana je ključ stabilnosti, a mi je već godinama nemamo. Ova sadašnja mi se čak čini najgora ovih zadnjih godina. Dakle...ili će netko naći igrače koji su naučili igrati obranu ili se treba pomiriti s ovakvim sramotnim rezultatima. Sramotnim u smislu u koje visine su ga doveli neki bivši vrhunski igrači, koji su se i znali potući, a i baciti se na glavu.

CR
crnikruh
00:37 05.08.2024.

Najveću krivnju snose koji su odabrali stranca za izbornika koji nije u stanju pobuditi najvažnije kod igraća a to je domoljublje, ponos, hrvatski prkos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije