Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA IZ AMSTERDAMA

Europski velikan navija za vatrene! Uoči odlučujuće utakmice poslali poruku Hrvatima

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
24.06.2024.
u 12:31

Ajax je svoj vatreni dvojac doveo prošloga ljeta za ukupnih 28.5 milijuna Eura. Sosa je stigao iz njemačkog Stuttgarta, dok je Šutalo u Amsterdam stigao iz Dinama

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 21 sat istrčat će na travnjak Red Bull Arene u Leipzigu. Golemi stadion bit će poprište okršaja u trećem kolu grupne faze Europskog prvenstva. Protivnici su Talijani, a ulog je opstanak na Europskome prvenstvu u Njemačkoj. Utakmica je važna za jednu i drugu momčad. Neuspjeh bi mogao značiti kraj nastupa.

Hrvatski reprezentativci igraju u velikim europskim klubovima širom staroga kontinenta. Nizozemski velikan Ajax ima čak dvojicu hrvatskih predstavnika u svojoj momčadi: Josipa Šutala i Bornu Sosu. U povodu večerašnje utakmice oglasili su se na društvenim mrežama i podržali vatrene u borbi s azzurrima.

GALERIJA Vatreni igraju za sve ili ništa. Navijači dolaze bodriti vatrene u najvećoj utakmici natjecanja

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/51

Uz slike hrvatskih nogometaša, napisali su poruku navijačima: "Vjeruj, Hrvatska!" Ajax je svoj vatreni dvojac doveo prošloga ljeta za ukupnih 28.5 milijuna eura. Sosa je stigao iz njemačkog Stuttgarta, dok je Šutalo u Amsterdam stigao iz Dinama. Prošla sezona bila je teška za klub, a samim time i za hrvatske reprezentativce. 

Šutalo je nastupio 23 puta u nizozemskom prvenstvu, a Sosa tek 16 puta. Klub je završio na petome mjestu, a nakon što Europsko prvenstvo završi, morat će prionuti poslu kako bi izbjegli nastavak loših rezultata. Do tada, jasno je za koga će navijati uz reprezentaciju Nizozemske.

Podsjetimo, Hrvatska je s jednim bodom i uz lošiju gol-razliku na posljednjem mjestu skupine B. Španjolska je osigurala prvo mjesto i večeras igra protiv trećeplasirane Albanije. Italija je uz jednu pobjedu i jedan poraz trenutačno drugoplasirana. Obje su momčadi motivirane pobijediti kako bi osigurale svoj prolazak u osminu finala.

VIDEO Hrvatski i talijanski navijači prognoziraju ishod utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije