UOČI DINAMA

FOTO Nije ih zaboravio: Rakitić poklonom razveselio prijatelje iz reprezentacije

Zagreb: Trening nogometaša Seville na Maksimiru
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
24.02.2022.
u 12:14

No, osim što je odradio sve profesionalne obaveze, Raketa je uspio vidjeti i par prijatelja iz reprezentacije s kojima je osvojio velebno svjetsko srebro 2018. godine. Poklonio je dva svoja dresa glasnogovorniku vatrenih Tomislavu Pacaku i menadžerici momčadi Ivi Olivari, a sve su ovjekovječili fotografijom

Bivši hrvatski reprezentativac i jedan od kapetana Seville Ivan Rakitić rekao je uoči utakmice s Dinamom kako je sretan što se opet nalazi na maksimirskom stadionu gdje je počeo njegov put s reprezentacijom koji je završio osvajanjem srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu.

"Lijepo je biti u Hrvatskoj, posebno na Dinamovom stadionu jer je ovdje započeo moj put s reprezentacijom. Jako sam sretan što imam priliku biti ovdje, i također zato što svojim ljudima u Hrvatskoj mogu pokazati nogometni klub Sevillu", izjavio je 33-godišnji Rakitić za klupsku televiziju Seville.

No, osim što je odradio sve profesionalne obaveze, Raketa je uspio vidjeti i par prijatelja iz reprezentacije s kojima je osvojio velebno svjetsko srebro 2018. godine. Poklonio je dva svoja dresa glasnogovorniku vatrenih Tomislavu Pacaku i menadžerici momčadi Ivi Olivari, a sve su ovjekovječili fotografijom.

Foto: Instagram

Dinamo i Sevilla će u četvrtak odigrati uzvratnu utakmicu play-offa Europske lige nakon što je u prvom susretu odigranom prije tjedan dana Sevilla slavila s 3-1.

U Maksimiru, čiji je kapacitet smanjen zbog mjera protiv koronavirusa i oštećenja istočne tribine, bit će maksimalnih 10.000 gledatelja.

"Stadion nije baš nešto moderan (smijeh) ali za mene je doista poseban jer sam tu odigrao prvu utakmicu za reprezentaciju", rekao je Rakitić koji je 2007. godine sudjelovao u pobjedi Hrvatske od 2-0 nad Estonijom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije