Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTAVA VIJORI

Ovo može samo Hrvatska! Pogledajte spektakularan prizor s našeg najvišeg nebodera

Split: Na Dalmatia Toweru postavljena je hrvatska zastava kao znak podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na Euru 2024
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/19
09.06.2024.
u 13:03

“Ovo je najmanje što možemo napraviti za naše dečke koji su nas toliko puta ujedinili i pokazali da samo zajedništvom i emocijom možemo biti najbolji", izjavio je Damir Lukić

U nedjelju su alpinisti i navijači hrvatske reprezentacije na splitski Dalmatia Tower izvijesili navijačku zastavu hrvatske reprezentacije kao izraz podrške našoj nogometnoj selekciji uoči nadolazećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Riječ je o zastavi dugačkoj 105 metara, a Dalmatia Tower najviši je neboder u Hrvatskoj sa 135 metara. Zastavu su samo za ovu priliku modificirali navijači iz Bribira i Crikvenice, a nakon čega s njom putuju u Njemačku.

Josip Komar, vlasnik Westgate Grupe, koja u svom portfelju drži Dalmatia Tower i AC Hotel by Marriott Split izrazio je ponos zbog ove akcije kazavši da je puna simbolike.

“Na dan grada Splita odnosno na blagdan sv. Dujma svečano smo otvorili najvišu zgradu u Hrvatskoj uz nezaboravan program, a sada smo organizirali profesionalne alpiniste i navijače naše reprezentacije da veliku zastavu na kvadratiće postavimo na Dalmatia Toweru. Zbog same visine tornja ali i njegova ekskluziviteta vjerujemo da će ova fotografija obići Hrvatsku i Europu ali i stići do stožera hrvatske reprezentacije i dodatno ih motivirati u pobjedama”, izjavio je Josip Komar. 

Damir Lukić, generalni menadžer AC Hotela by Marriott Split izjavio je:

“Ovo je najmanje što možemo napraviti za naše dečke koji su nas toliko puta ujedinili i pokazali da samo zajedništvom i emocijom možemo biti najbolji”.

Split: Na Dalmatia Toweru postavljena je hrvatska zastava kao znak podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na Euru 2024
1/18

Podsjetimo kako je izbornik Zlatko Dalić nazočio svečanom otvorenju Dalmatia Towera prilikom čega je projektu koji je zauvijek promijenio konture grada Splita izrazio podršku.

Inače, Europsko prvenstvo počinje u petak 14. lipnja, a već u subotu Hrvatska igra svoju prvu utakmicu protiv Španjolske nakon čega slijede grupni susreti s Italijom i Albanijom. 

FOTO Ovo je 20 najviših nebodera u Hrvatskoj

Split: Na Dalmatia Toweru postavljena je hrvatska zastava kao znak podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na Euru 2024
1/40

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
13:16 09.06.2024.

Prekrasno!

FD
franjo.durinic
13:27 09.06.2024.

Bravo dećki konačno prava zastava

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
15:48 09.06.2024.

Moćna zastava moćne europske države!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije