VELIKA POBJEDA Mario Galinović u Bremenu je pohvatao sve

Galinović: A govorili su da nisam u pravoj formi

05.11.2008.
u 15:46

Nogometaši Panathinaikosa vratili su se iz Bremena u Atenu kao pravi junaci. Stigli su umorni od utakmice i puta, ali bio je to sladak umor.

Sve obranio
- Sve je lakše kad pobijedite, a možete misliti kakvo je tek zadovoljstvo kad pobijedite u Bremenu sa 3:0 - rekao je nakon povratka u Atenu Mario Galinović.

Naš vratar bio je jedan od junaka te pobjede, iako 3:0 zvuči glatko, Mario je spašavao svoj klub pri 0:0, obranio je sve što je išlo prema vratima.

- Dobro je bilo, čim je završilo 3:0, čim nisam dobio gol. No, svi smo igrali dobro, i u obrani i u napadu, a pogotovu u srednjem redu. Napokon nam je krenulo - kaže Galinović.

U posljednje vrijeme grijao je klupu Panathinaikosa, što se događalo?

- Hm, rekli su mi da nisam u formi pa sam tri utakmice bio na klupi.

Kako se tako brzo vraća sjajna forma?

- Nisam rekao da nisam bio u formi, nego su tako rekli u klubu. Ma pustimo to, glavno da sam branio - pomirljivo će Galinović.

Što je na poraz rekao Jurica Vranješ?

Imamo šanse za prolaz
- Ništa, što može reći nakon 0:3 kod kuće. No, igrao je do 65. minute, i to jako dobro.

Panathinaikos izlazi iz krize, treneru Henku Ten Kateu već se jako tresao stolac, no sad je u Ateni opet mirno. Panathinaikos se vratio u igru za ulazak u drugi krug Lige prvaka, sad ima priliku doći i do drugoga mjesta u skupini.

- Imamo šanse, ali neće biti lako, moralo bi nam se nešto i poklopiti. Izgubimo li u Milanu od Intera, Anorthosis ne bi smio kod kuće pobijediti momčad iz Bremena. Posloži li se sve kako treba, u srazu s Cipranima mogli bismo se boriti za drugi krug. No, šteta zbog onog poraza na Cipru, ali sad ne vrijedi plakati - objasnio je naš nekadašnji reprezentativac i izvijestio da je Ante Rukavina dobro.

- Bio je na klupi, ali polako dobiva prilike, treba mu iskustva. Osjeća se odlično, šuti, radi i čeka svoju šansu, drugo mu i ne preostaje.

Galinović će još tri godine ostati u Panathinaikosu. Njegova starija kći ide u Ateni u školu, mlađa je ondje i rođena. A i njemu je dobro.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije