Hrvatski navijači jedva čekaju odlazak u Njemačku, a o Brazilu kažu:

Hrvatski navijači: Bolji smo i na tribinama i na terenu

03.06.2006.
u 16:21

Na dan utakmice između Hrvatske i Poljske, nekoliko sati prije nego što je bilo zakazano da kockasti istrče na stadion u Wolfsburgu, navijači su na internetskim forumima opet komentirali sastav koji je Zlatko Kranjčar najavio suprotstaviti Poljacima. I u njemu, naravno, ime Nike Kranjčara.

"Daj nam, Cico, barem da vidimo kako bi momčad izgledala bez Nike" piše Luka, uz dodatak nekolicine da bi to i izborniku moglo pomoći. Možda bismo odigrali loše, pa bi tek onda Cico uvjerio sve skeptike da je Niko doista nuždan reprezentaciji. Ovako to, nažalost, nismo vidjeli prečesto. Govorilo se i o četiri pripremne utakmice, koliko ih je Hrvatska isplanirala prije SP-a. Nitko nije planirao više. "To bi moglo biti dobro nekim igračima, poput Nike Kovača, Šimića, Srne... koji se nisu naigrali ove sezone, pogotovo proljetos. Ali, isto tako je previše za prvenstveno Pršu, koji je igrao svaki treći dan u Rangersu i opet počeo i protiv Austrije i protiv Irana. A znamo kakve probleme ima s koljenima", zabrinut je Ivan iz Osijeka.

Što je bliži 13. lipnja i berlinski sudar sa svjetskim prvacima iz Brazila, nestrpljenje onih koji će nazočiti tom spektaklu sve je veće. "Svaka im čast na navijačicama, ali naši su navijači bolji i to ćemo dokazati u Berlinu. I to u trenucima dok će im isto pokazivati Pršo, Srna i ostali na terenu", piše stanoviti Grimzy. Vi, dragi čitatelji, možete sugerirati sastav za sudar sa Španjolskom, slati svoje komentare i prognozu raspleta na SP-u na internetskoj stranici www.vecernji-list.hr/sp_prognoza. (ab)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije