Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALONOGOMETNI EURO

VIDEO Hrvatski svećenici osvojili zlato! Među njima je don Tomo za kojim Hrvatice lude

Svećenik s TikToka
Foto: TikTok screenshot
09.02.2024.
u 09:25

U polufinalima su se susrele Hrvatska i Rumunjska te BiH i Poljska. Hrvatska je Rumunjsku svladala s 2:0, a Poljska je uvjerljivo pobijedila BiH rezultatom 5:1

Hrvatska reprezentacija svećenika je na malonogometnom prvenstvu za svećenike u Skradu osvojila zlatnu medalju. U finalnoj utakmici svladali su Poljsku rezultatom 3:2 i tako došli do prvoga mjesta na natjecanju. Trećeplasirana je bila reprezentacija Bosne i Hercegovina, piše IKA.

U utakmici za treće mjesto svladali su reprezentaciju Rumunjske rezultatom 7:1. Završnica prvenstva igrala se u četvrtak 8. veljače. Najprije su se igrale utakmice za plasmane od 16. do 5. mjesta.

VEZANI ČLANCI:

U polufinalima su se susrele Hrvatska i Rumunjska te BiH i Poljska. Hrvatska je Rumunjsku svladala s 2:0, a Poljska je uvjerljivo pobijedila BiH rezultatom 5:1. Najbolji strijelac prvenstva bio je don Josip Papak, inače veliki navijač Hajduka.

Na Hrvatskom katoličkom radiju svoje je dojmove podijelio izbornik svećeničke reprezentacije, velečasni Krešimir Žinić. "Nakon 18 godina ponovno smo postali europski prvaci Mi smo prvo svećenici, a tek onda nogometaši, ne nogometaši pa usput svećenici. Tako se i na ovim našim susretima vidi svećeničko ozračje i ono što predstavljamo", rekao je. Don Tomo Lukač, koji na TikToku ima više od 50 tisuća pratitelja, objavio je video proslave na kojem otvara šampanjac uz pjesmu srce vatreno.

@dontomolukac Hrvatski svećenici osvojili europsko prvenstvo nakon 18 godina! Prvi među 17 država! 🏆🇭🇷🍾#priest #catholic #fyp #foryou #fypシ #foryourpage #catholicpriest #football #footballtiktok ♬ original sound - dontomislavlukac

VIDEO Ćiro Blažević: Dinamov Trener stoljeća, izbornik u pet zemalja, mentor Zlatka Dalića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije