Crvena zvezda

I druga pobjeda Prosinečkog: slavio protiv Sutjeske u Nikšiću

'Robert Prosinecki prati utakmicu 15. kola Jadranske lige izmedju Crvene zvezde i Buducnosti, veceras u Beogradu. Uz vest Bete. (BETAPHOTO/MARKO VLADIC/AV)'
'MARKO VLADIC'
23.01.2011.
u 18:17

Nogometaši Crvene zvezde ostvarili su i drugu pobjedu na pripremama u Crnoj Gori pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Roberta Prosinečkog.

Crveno-bijeli pobijedili su nekadašnjeg člana prve jugoslavenske nogometne lige - Sutjesku iz Nikšića s 3:0, a golove su postigli Dejan Milovanović (31.) i najbolji strijelac Zvezde prošle jeseni Andrija Kaluđerović (77. i 89. minuta).

Mladi napadač Kaluđerović najveća je zvijezda beogradskog kluba trenutačno, a s puno poštovanja govori o novom treneru Crvene zvezde.

- Pravi je užitak raditi na treningu s majstorom kao što je Robert Prosinečki.

Pao je i prijedlog da Zvezda Žutog prijavi i kao igrača za proljeće!

Komentara 3

BU
budisvoj
23:33 23.01.2011.

umem da kažem samo dve reči...mrš...mrš..

MA
Mamlaz
03:19 24.01.2011.

... pa jesu normalni? Kako je igrala Zvezda na pripremama? Pišite o Varteksu i Slavenu, ne o arkanovcima.

Avatar AztekCro
AztekCro
12:50 25.01.2011.

Sve 5 dok ne dođe prvi poraz. Nakon drugog i trećeg će krenuti s laganim optužbama a nakon 4 će ići ća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije