Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA SP

Izbornik Horvat priznao problem kod Hrvatske: 'Boli me glava kad pogledam rezultat'

Zagreb: Okupljanje rukometne reprezentacije uoči priprema za SP
Luka Stanzl/PIXSELL
06.01.2023.
u 23:02

Kauboji su slavili protiv Sjeverne Makedonije u Poreču, no izbornik Horvat nije bio zadovoljan

Hrvatska muška rukometna reprezentacija pobijedila je izabranu vrstu Sjeverne Makedonije sa 40-34 (22-19) u prvoj utakmici Croatia Cupa pred do kraja ispunjenim tribinama dvorane Žatika u Poreču. Croatia Cup je posljednji pripremni turnir uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu koje je na rasporedu od 11. do 29. siječnja, a domaćini su Švedska i Poljska. Najbolji strijelac Hrvatske bio je Ivan Martinović sa osam pogodaka iz osam udaraca. Paolo Kraljević je postigao šest golova, a Igor Karačić pet. Po četiri puta su mrežu pogađali Lovro Mihić i Filip Glavaš. 

- Atmosfera je nevjerojatna, puna dvorana je iznenađenje i poticaj za sve nas. Kad pogledam rezultat, boli me glava, iskreno. Nismo bili obrambeno dobri, obrana se igra nogama, a ne rukama, puno smo dozvoli protivniku unutar devet metara. Obrana nam ne smije patiti zbog tranzicije prema naprijed i s tim se dobro moramo pozabaviti do početka SP. Napadački je bilo OK - rekao je izbornik Hrvoje Horvat za RTL televiziju. 

- Zabili jesmo nekoliko lakših golova, no ne smije nam patiti obrana zbog tranzicije prema naprijed. Vidjeli smo koliko je odbijenih lopti otišlo u ruke protivnika, jednostavno to se ne smije dešavati. Imamo odlične vratare, u dobroj su formi, to se ne smije dešavati. Ne smije nam patiti obrana na uštrb tranzicije - kazao je Horvat. 

Komentara 2

DU
Deleted user
23:25 06.01.2023.

To znači da je vrijeme Hrvatske kao rukometne sile prošlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije