Novo dokazivanje

Kako dalje bez Mourinha? Ancelotti obožava Modrića!

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
20.05.2013.
u 22:02

– Modrić je iznimno talentiran nogometaš, razumije igru i pravi je dirigent na sredini terena

Odlazak Josea Mourinha iz Reala zasigurno će se odraziti i na hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Naš razigravač prošlog je ljeta stigao u Madrid upravo po Mourinhovu nalogu jer je Portugalac inzistirao ne njegovu dovođenju. U početku je Jose dozirao Lukinu minutažu, a kako je vrijeme odmicalo, sve mu je više vjerovao. Upravo je Modrić u posljednje vrijeme odigrao najviše minuta od svih veznih igrača kraljevskog kluba, a trenerovo povjerenje Luka je vratio na taj način da mu je bio iznimno privržen u vrijeme kad su ga mnogi njegovi suigrači napadali.

Mourinho je sad već prošlost u Realu, a Luka će se ponovno morati dokazivati. Mnogi su, unatoč činjenici da ga je Mourinho preferirao, uvjereni da je ovo zapravo odlično za Luku. Pisao je to i madridski As prije desetak dana.

"Luka napreduje sve više i više, pokazuje sav potencijal. Kada dođe novi, hrabriji trener, Luka će bit jedan od nositelja igre. On mora dobiti više slobode kako bi pokazao svu raskoš talenta", napisao je As.

A prema pisanju španjolskih medija, glavni kandidat za novog trenera Reala je Carlo Ancelotti. Uvjereni su da će baš on voditi klub, iako mu trenutačno PSG to ne dopušta. Kada bi to bilo tako, Luka bi mogao slaviti jer Ancelotti ga obožava. U prilog tome govori i činjenica da ga je dvaput pokušao dovesti u klub koji je vodio. Prvo u Chelsea, a zatim i u PSG.

– Modrić je iznimno talentiran nogometaš, razumije igru i pravi je dirigent na sredini terena. Oduvijek sam znao njegove kvalitete, a on je na velikoj sceni, na Europskom prvenstvu 2012. svima dokazao da spada među najbolje veznjake svijeta – govorio je Ancelotti.

Sve u svemu, kada bi talijanski strateg došao u Real, Luka bi, očito, mogao otvoriti šampanjac...

>>Perez: Mourinho odlazi iz Reala, ali još ne znamo novog trenera

>>Mourinhov odlazak Casillasu je najljepši rođendanski poklon

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije