NIJE SE SUZDRŽAVAO

Kamere zabilježile urlanje slavnog Hrvata, psovao i srpskog suca: 'P***o jedna!'

Pariz: XXXIII. Olimpijske igre Pariz 2024. Vaterpolo utakmica, grupa A, Hrvatska - Crna Gora
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
03.08.2024.
u 15:30

Hrvatski izbornik Ivica Tucak poludio je na tu sudačku odluku pa je i sam zaradio žuti karton na klupi. Ubrzo je, kod rezultata 12:12 pozvao minutu odmora i tada počeo psovati srpskog suca, što se jasno čulo i u prijenosu

Hrvatski vaterpolisti vodili su tešku borbu s Grcima u 4. kolu olimpijskog turnira. Pobjedom 14:13 svjetski prvaci osigurali su nastup u četvrtfinalu, ali bilo je jako, jako teško. Prije četvrtfinala očekuje nas još dvoboj aktualnih svjetskih prvaka protiv SAD-a. Nakon tog dvoboja postat će jasno s koje će pozicije točno Hrvatska krenuti u četvrtfinale i tko će joj biti sljedeći protivnik.

Naša reprezentacija početkom četvrte četvrtine ogleda s Grcima pretrpjela je tešku kaznu. U prvim sekundama te dionice utakmice prekršaj je nad grčkim igračem napravio naš Matias Biljaka. U plivanju je preko vode udario grčkog igrača, a srpski sudac Vojin Putniković je nakon pregleda VAR-snimke našeg igrača kaznio tzv. brutalytijem, isključenjem bez prava zamjene na 4 minute. Hrvatska je četiri minute igrala s igračem manje, a Grci su dobili i peterac.

Hrvatski izbornik Ivica Tucak poludio je na tu sudačku odluku pa je i sam zaradio žuti karton na klupi. Ubrzo je, kod rezultata 12:12 pozvao minutu odmora i tada počeo psovati srpskog suca, što se jasno čulo i u prijenosu.

- P**ko jedna. Zar zato mi radimo tri godine? Š**k jedan. Mamu ti j***m bezobraznu", vikao je hrvatski izbornik, a onda je smirio svoje igrače i poručio im da će dobiti utakmicu te da takav karakter želi do kraja.

 

Komentara 21

BA
BartolomejIV
16:00 03.08.2024.

Očito je puno propusta u ovim igrama. Tko normalna je mogao postaviti srpskog suca između Hrvatske i Grčke, kada se zna da su grci i srbi isti soj primitivizma.

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
17:34 03.08.2024.

Takvi su ti Srbi. Tucak nije urlao. Nije čak i vikao. Samo je glasno konstatirao stanje.

PE
Pentagon
17:53 03.08.2024.

Tucak nije "urlao". Urla od bijesa onaj koji je napisao naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije