ZAUSTAVLJENA U POLUFINALU

Katarina Krišto izgubila u lovu na finale, ali čeka ju borba karijere za brončanu medalju

Pariz: Katarina Krišto pobijedila Jisu Kim i plasirala se u polufinale juda na Olimpijskim igrama
Belga
30.07.2024.
u 17:20

U polufinalu kategorije do 63 kilograma izgubila je ipponom od Meksikanke Prisce Awiti Alcaraz. Borba za treće mjesto je na rasporedu već danas,

Senzacionalna hrvatska judašica Katarina Krišto nije uspjela izboriti finale Olimpijskih igara u Parizu pa će se boriti za brončanu medalju, što je svakako veliki uspjeh. U polufinalu kategorije do 63 kilograma izgubila je ipponom od Meksikanke Prisce Awiti Alcaraz. Borba za treće mjesto je na rasporedu već danas, a Krišto će se boriti protiv Laure Fazliu, predstavnice Kosova.

VEZANI ČLANCI:

Krišto je u prvoj borbi na turniru savladala predstavnicu Srednjoafričke Republike Nadiju Guimendego, a onda je zlatnim bodom slavila protiv osme džudašice svijeta i jedne od favoritkinja, Japanke Mike Takaichi.

Hrvatica se plasirala u polufinale u kategoriji do 63 kg na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je u četvrtfinalnoj borbi zlatnim bodom pobijedila Jisu Kim iz Južne Koreje.

Komentara 4

MA
majeltomoguce
18:29 30.07.2024.

Gledam Prisca Awiti Alcaraz, Meksikana je osvojila srebro na kraju, u licu je 100% muško, ali tijelo zbunjuje. Ima profil na Instagramu, ima je gore i na nekim slikama i dolje, ali opet ono čovjek danas ne može biti siguran kad se sve dopušta ...

IV
Ivan2304
18:25 30.07.2024.

Jel to nešto novo, JUDO, muški sa curama? Nisam sve gledao ali Kosovo i Meksiko su dva muškarca. Jel moguće da su i Olimpijadu uništili?

MA
majeltomoguce
18:18 30.07.2024.

Izgubila je od dva muškarca - isprike ako su cure cure, ali po izgledu to su 2 muškarca. No kažu da izgled vara, pa se nadam da je sve ok. A Krišto može biti ponosna, ima tek 22. godine - pa može još na 3 olipijade nastupiti minimalno i puno napredovati. Samo nebo joj je granica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije