NEŠTO JOJ JE ZASMETALO

Kćer bivšeg hajdukovca objavom o Donni Vekić digla buku na društvenim mrežama: 'Kako jadno...'

Foto: Screenshot: Instagram
1/2
04.08.2024.
u 19:31

Mariana Dražić, 29-godišnjakinja rodom iz Makarske obrušila se na rukovanje Donne Vekić i Zheng. Na svom je Instagram Storyju napisala jednu objavu...

Fenomenalan turnir na Olimpijskim igrama odigrala je Donna Vekić. Nakon polufinala Wimbledona, u Parizu je, na zemljanim terenima Roland Garrosa stigla do same završnice. U njoj je, nažalost, doživjela poraz od senzacionalne Kineskinje Qinwen Zheng sa 6:2 i 6:3. Srebrna medalja koju je Donna osvojila za Hrvatsku njen je najveći doseg u karijeri, bila je to ukupno četvrta hrvatska medalja na ovim Igrama.

No, jedan njen potez nakon meča nije najbolje prihvatila naša druga tenisačica. Mariana Dražić, 29-godišnjakinja rodom iz Makarske obrušila se na rukovanje Donne Vekić i Zheng. Na svom je Instagram Storyju napisala sljedeće:

- Tako jadno rukovanje na kraju meča od strane Vekić. Moraš biti velik čak i u porazu - napisala je Dražić na svojem Instagramu, a uz objavu je stavila i pločicu na kojoj piše "values", odnosno vrijednosti.

Mariana Dražić je trenutno nerangirana na svjetskoj ljestvici u pojedinačnoj konkurenciji, a 282. je na svijetu u konkurenciji parova. Kći je bivšeg igrača Hajduka Darka Dražića koji je 1990. godine upisao i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju. Godinama su je proglašavali najljepšom hrvatskom tenisačicom, a na Instagramu je prati 33 tisuće ljudi.

FOTO: Donna Vekić potvrdila da je razmišljala o pauzi od tenisa: 'Drago mi je da se nisam povukla, imam medalju'

1/7

Komentara 17

ZZ
Z-ZG
21:55 04.08.2024.

Nisam dobro shvatio, po čemu je dotična Dražić važna i po čemu je poznata da se o njoj piše!?

DU
Deleted user
20:16 04.08.2024.

Koja pak je sad ovo instagramuša ??? Opet neki propuh željan pažnje kad ništa nije uspjela u svom životu pa se kači na tuđi

Avatar zabranjen1.000puta
zabranjen1.000puta
21:51 04.08.2024.

U porazu biti velik. Zato je ova instagramuša tako velika. Valjda joj "glavna sportska vrijednost" što je curica bivšeg nogometaša....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije